Jan Doets

Oprichter en de 1e Mr. America

Oprichter en de 1e Mr. America #1

Elske Doets over Jan Doets a.k.a. Father Nature:

"Father Nature spreekt voor zich: Jan Doets is de oprichter en ‘pater familias’ van Jan Doets America Tours. Hoewel dochter Elske de dagelijkse leiding heeft, houdt Jan achter de schermen nog altijd een vaderlijk oogje in het zeil".


Mijn ervaring en reisadvies

Als 'éminence grise' presenteer ik mijn mooiste plekjes in de USA.

Monterey / Carmel
New York City
Sanibel & Captiva Islands
San Francisco

Ik heb vier mooie plekjes, steden of gebieden omschreven die mij na al die keren dat ik deze zakelijk en ook privé bezocht diep hebben geraakt. Plaatsen die mij na aan het hart liggen, waarbij ik een stuk emotie kreeg en die emotie overbracht in onze trips en tips. Dit alles natuurlijk met de hoop dat u dezelfde emotie ervaart wanneer u deze plekjes en steden in uw reisplannen opneemt en dat u er steeds weer terug wilt keren. 

Natuurlijk doe ik heel veel mooie plekken en steden te kort. Ik denk hier met name aan New Orleans The birthplace of Jazz. Zwaar getroffen door de orkaan Katrina en onvoldoende belicht in Nederland. Inmiddels is deze stad weer bijna opgekrabbeld, en zeker een bezoek waard. Absoluut doen! Thanks!

Velen van jullie hebben ons dertig jaar lang gevolgd en de trips aan ons toevertrouwd. Heel veel cliënten zijn drie, vijf, tien soms vijftien keer met Jan Doets op reis geweest en steeds weer wat nieuws, steeds weer wat anders, steeds weer een verrassing gevonden die met zorg is samengesteld en voorbereid. Ik wil mede namens mijn dochter Elske en het gehele team heel hartelijk danken voor het vertrouwen!

Ik ben er trots op dat mijn dochter sinds 2001 de scepter zwaait en dat pa af en toe over haar schouder meekijkt.

Veel groeten en nogmaals hartelijk dank,
Uw 'eminence grise':  Jan Doets, de eerste Mr. AMERICA # 1

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's