Jeremy Metselaar

Marketing Manager

Jeremy Metselaar

Elske Doets over Jeremy a.k.a. The Wolf

"Jeremy is net als een wolf vriendelijk, sociaal en ook nog eens intelligent. Hij is snel van begrip en handelt op positieve wijze vanuit zijn intuïtie. Ten slotte maakt Jeremy zich de dingen graag eigen en is loyaal naar de mensen om zich heen".

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1994

Functie
(Junior) Marketing Manager. Het onderhouden en vernieuwen van onze inspirerende website, Google (SEO/SEA), de sociale media, klanttevredenheid, pop-up (klant) events organiseren en PR-campagnes opzetten en beheren behoren tot mijn taken. Een leuke en afwisselende baan.

Sinds
2018

Reisde door Canada en/of de VS|
Pas één keer. Ik heb samen met mijn familie een camperreis gemaakt door West-Canada. We begonnen in Calgary en zijn door de Rockies via de vele mooie nationale parken naar Vancouver Island en Vancouver gereden. Check ook www.doetscommunity.nl voor bestemmingsinformatie en blogs.

Favoriete hotel
Het Best Western Chateau Granville hotel stak er voor mij tijdens deze reis bovenuit. Buiten de luxe, grote kamers, het heerlijke ontbijt en het uiterst vriendelijk personeel om ligt het hotel op een perfecte locatie in downtown.

Favoriete US/Canadian food
Simpelweg de enorme hamburgers, waarvan ik er in 3 weken behoorlijk wat van heb versleten. Heerlijk brood en een lekkere burger bedekt met saus en sla. Ongezond, maar zo lekker!

Favoriete uitzicht 
Het adembenemende uitzicht over Moraine Lake behoorde zeker tot mijn favoriete uitzichten tijdens deze reis. Alsof je je midden in een schilderij bevind. Een bijna magisch blauw meer met op de achtergrond besneeuwde toppen en daarbij een strakblauwe lucht.

Favoriete stad
Vancouver. De stad is relatief jong en zo voelt het ook als je er rondloopt. De combinatie van het sfeervolle stadscentrum en de omliggende natuur zorgt ervoor dat je je er geen moment hoeft te vervelen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door Stanley Park of maak een rondvlucht boven de stad in een watervliegtuig. 

Favoriete staat/provincie
British Colombia! De ruige bergtoppen van de Rocky Mountains, de prachtige nationale parken, blauwe meren en de mooie kust maken dit mijn favoriete provincie van Canada.

Favoriete activiteiten
Voor de waaghalzen; de Whistler Zipline - The Sasquatch is de langste zipline in Canada en Amerika. Wat was dit enorm tof zeg! Daarnaast is de FlyOver Canada in Vancouver een hele unieke bioscoopervaring die je meeneemt naar de mooiste plekken van Canada. En last-but-not-least; Fietsen in Vancouver. Op eigen tempo door het mooie Stanley Park en vervolgens over de Lions Gate Bridge naar het Capilano Suspension Bridge Park op de fiets is een echte aanrader.

Favoriete National Park
Zowel Banff als Jasper. Beide parken bieden overweldigende natuur. Deze parken zijn echt de reden waarvoor jij naar West-Canada zult gaan. Hoge bergtoppen, blauwe meren, tal van activiteiten en beide zijn het erg gezellige, typisch Canadese stadjes.

Favoriete strand
Long Beach – Vancouver Island. Met een aangelegd houten pad wandel je door het regenwoud zo het strand op. Hoe tof is dat!?

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's