Jesse Mantz

Marketing Medewerker

Jesse Mantz

Elske Doets over Jesse a.k.a. The Lobster

"Net als de kreeft grijpt Jesse zich vast in zijn werk en doelen. Met zijn creativiteit en bescheiden karakter zet hij zich vol enthousiasme in op de Marketing afdeling van Doets Reizen. Jesse is na zijn opleiding multimedia vormgeving en eindstage bij Doets Reizen bij ons blijven plakken".


Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
1998

Functie:
Marketing Medewerker

Sinds:
2019

Reisde door Canada en/of de VS:
1 keer naar Canada en 1 keer naar IJsland.

Favoriete hotel:
Ik ben helemaal weg van de Moraine Lake Lodge. Niet alleen door de prachtige ligging naast Moraine Lake, maar ook door het luxe en elegante interieur en de grote ramen die een adembenemend uitzicht geven op de besneeuwde bergtoppen en door een gletsjers gevoed Moraine Lake.

Favoriete US/Canadian food:
Ik hou van typische Canadese Poutine. De knapperige friet, gesmolten kaas en de rijke jus maken het echt een guilty pleasure.

Favoriete uitzicht:
De Helikoptervlucht Ultimate Columbia Icefield Tour. Een circa 55 minuten durende helikoptervlucht halverwege de Icefields Parkway tussen Banff en Jasper National Park. Deze helikoptervlucht is de meest spectaculairste variant die je kan boeken. Je gaat vliegt onder andere naar de Columbia Icefield en de Snow Dome en langs de Lyle Icefield. Op de terugweg vlieg je over de Wilson Icefield om het avontuur compleet te maken.

Favoriete stad:
New York City. Wolkenkrabbers, gele taxi’s en hotdogs. Van haar talloze topmusea en haar trendy winkels tot haar artistieke wijken. Maar ook haar bekende trekpleisters als het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park.

Favoriete staat/provincie:
Alleen al om haar subtropische klimaat, de weelderige bloemenpracht, vulkanische zwarte zandstranden, ruige kliffen, groene bossen, kleurijke canyons en de eigen cultuur is Hawaii mijn favoriete staat.

Favoriete activiteit:
Hiken! Bijvoorbeeld in een National Park. Laat de auto lekker staan en geniet van de ongerepte natuur.

Favoriete National Park:
Na mijn tijd in Canada is het zeker Banff National Park. Mede door de azuurblaauwe gletsjermeren, de prachtige wandelpaden, de besneeuwde bergpieken en de woeste rivieren en watervallen.

Favoriete strand:
St. Pete Beach in Florida wint deze: Paradijselijke witte zandstranden, tropische palmbomen en prachtige aangelegen hotels. Ook heeft St. Pete Beach veel te bieden qua recreatiemogelijkheden als fietsen, vissen, zwemmen, snorkelen en golfen of gewoon lekker luieren op het strand.

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's