Joyce Kwast

Reisspecialist

Joyce Kwast - Squirrel

Elske Doets over Joyce a.k.a. Squirrel

Een Squirrel is een energiek beestje dat overeenkomt met het karakter van Joyce. Ze heeft veel energie en is 'doenig' persoon. Een squirrel staat ook bekend om haar doorzettingsvermogen. Dit geldt ook voor Joyce, als zij ergens voor gaat, dan is dit voor de volle 100%. Een squirrel is een sociaal dier en heeft een goed aanpassingsvermogen. Ze is ook een gevoelspersoon die graag onder de mensen is en leeft erg met mensen mee. Daarnaast is het een betrouwbaar beestje, net zoals Joyce.

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1993

Functie
Reisspecialist

Sinds
2017

Reisde door Canada en/of de VS
De Verenigde Staten.  Ik ben in New York, Nashville, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles en Hawaï geweest. 

Favoriete hotel
Roxy Hotel Tribeca New York. Dit hotel beschikt over een heuse jazzkelder. Het is fantastisch om er te genieten van livemuziek.

Favoriete US/Canadian food
Bagels van Bagels & Beans in New York. Overheerlijk!

Favoriete uitzicht
Het Grand Canyon National Park heeft mijn favoriete uitzicht. Dit beeld vind ik overweldigend. Telkens als ik me omdraaide verbaasde ik me weer over hoe mooi het vergezicht is.

Favoriete stad
San Francisco. De meest fantastisch stad die ik tot nu toe heb gezien. Hier is zoveel te doen en te  zien. De sfeer is er heel relaxt.

Favoriete staat/provincie
Californië. De kustroute, Highway 1, is een fantastische scenic route om te rijden. Het is hier onwijs mooi want het heeft een ruige kustlijn. Tel daar alle knusse dorpjes en stadjes waar je kunt overnachten bij op.

Favoriete activiteit
De sportwedstrijden in zijn natuurlijk een must-do bij een bezoek aan de Verenigde Staten. Dit brengt zoveel sfeer want werkelijk alles in Amerika draait om sport. De belevenis is zoveel groter dan in ons kikkerlandje. Ik heb de finale van de US open (tennis) in New York bezocht en dat was erg indrukwekkend.

Favoriete National Park
Het Yosemite National Park. De watervallen en de enorme sequoia’s zijn adembenemend mooi. Je kunt naar mooie uitzichtpunten wandelen.

Favoriete strand
Dat is zonder twijfel Sandy Beach, Oahu, Hawaii. Het is een spectaculair strand vanwege de hoge golven. Tot de knieën in zee gaan zorgt al voor genoeg plezier omdat de zee zo wild is. Je ziet er veel ervaren surfers. Het is prachtig om naar hun kunsten te kijken. 

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's