Lilian Kossen

Marketing Manager

Lilian Kossen - Killer Whale

Elske Doets over Lilian a.k.a. Killer Whale:

"Lilian is onze marketing manager en is enorm gedreven. Ze is enthousiast, een kletskous en als ze iets in haar hoofd heeft, gaat ze door tot het geregeld is. Een bijtertje dus, net als de machtige orka".

"Lilian is our marketing manager and very passionate about her work. She is enthusiastic, she chats a lot and when she puts her mind on something, she sinks her teeth into it. Just like the majestic killer whale would do".

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1985

Functie
Marketing Manager. Ik ben op mijn zeventiende bij Jan Doets begonnen. Eerst als bijbaan naast mijn studie en na mijn studie HBO Commerciële Economie ben ik doorgegroeid via Product Manager USA naar marketing manager. Het onderhouden en vernieuwen van onze inspirerende website, Google (SEO/SEA), de sociale media, klanttevredenheid, pop-up (klant) events organiseren en PR-campagnes opzetten en beheren behoren tot mijn taken. Een leuke en afwisselende baan.

Sinds
2002

Reisde door Canada en/of de VS
Meer dan vijftien keer. Onder meer naar: New York, Zuidwest USA, Rockies USA, Noordwest USA, Deep South USA, Florida (inclusief cruise naar Bahama's), Chicago, Washington DC, Boston en West-Canada.
Check ook www.doetscommunity.nl voor bestemmingsinformatie en blogs.

Favoriete hotel
Sorrel River Ranch in Moab, Utah. Een superluxe ranch midden in de Canyonlands regio. Heerlijk met een wijntje op de veranda zitten en genieten van het magnifieke uitzicht op de Coloradorivier en de besneeuwde bergtoppen.

Favoriete US/Canadian food
Zonder twijfel de Dry Rub spareribs van het Rendezvous Barbecue restaurant van Charlie Vergos in Memphis. Heerlijk. Nog altijd krijg ik via een leverancier af en toe de benodigde kruiden en dipsaus toegestuurd zodat ik ze thuis zelf kan maken. Jammie!

Favoriete uitzicht
Je rijdt over Highway 1 in Californië. Bij de eerste bocht na de Bixby Creek Bridge kijk je zo prachtig uit over die meanderende kustweg met die magistrale kustlijn. Ik ben, geloof ik, elke kilometer uitgestapt om foto’s te maken en om van het panorama te genieten. Doets-klanten rijden hem altijd de goede kant op. Namelijk van noord naar zuid. Dan heb je het mooiste uitzicht.

Favoriete stad
Chicago is mijn favoriet. Het is een fijne, overzichtelijke stad, die je gemakkelijk te voet kunt ontdekken. Een fiets huren of een boottocht boeken, is ook een aanrader. Een stedentrip is dan ook zeer de moeite waard. Chicago ie een ideale stop-over naar bijvoorbeeld de westkust.
Je vindt in de stad mooie architectuur, zoals van de beroemde Frank Lloyd Wright die hier in 1887 zijn carrière begon. Maar hier zijn ook grote parken, bluesmuziek en je kunt heerlijk shoppen op de Magnificent Mile. Ook bijzonder: het is een stad aan het strand van Lake Michigan met de kilometer lange Navy Pier waar altijd wel wat te beleven is.

Favoriete staat/provincie
In Californië vindt je alles: topsteden, prachtige nationale parken, strand, woestijn en zelfs uitstekende wijngebieden. Het is dan ook erg groot, meer dan tien keer ons land. Ga maar na. in San Francisco, in het noorden, kun je Nederlands weer treffen, terwijl je in het zuidelijke San Diego het jaar rond in zwemkleren kunt lopen.

Favoriete activiteiten
Daar hoort zeker een helikoptervlucht in de Grand Canyon bij. Met landing op de bodem van het ravijn. Schitterend. Je kunt er ook overheen vliegen, maar met een bodemlanding ervaar je pas echt hoe spectaculair de Grand Canyon is. En dan mag je daar ook nog toasten met champagne. Wij boeken die graag van tevoren voor je, want ter plekke is de populaire trip meestal uitverkocht.
Mijn tweede favoriet is wandelen van de Cleetwood Cove Trail in het Crater Lake National Park in Oregon. Met een lekkere, tuttige picknickmand op weg naar het ijskoude meer.

Favoriete National Park

Yellowstone in Wyoming staat op de eerste plaats. Het zijn eigenlijk vijf parken bij elkaar en de diversiteit is onvoorstelbaar. Je vindt hier geisers, kalksteen terrassen, kloven, bossen, bergen. Er komt geen einde aan de opsomming. Bij Doets raden we ook altijd aan om hier minstens drie nachten te verblijven. Genieten, ontdekken en onthaasten. Dat is hier een must. En natuurlijk boeken we hier een accommodatie voor jou midden in het park.

Favoriete strand
Aan het einde van Route 66 kom je uit op het strand van Santa Monica. Dat is een stadsdeel van Los Angeles. Bij de beroemde Santa Monica pier is het een en al hip and happening. Leuk om eens mee te maken, want je kijkt je ogen uit.  

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's