Lisanne Vreijsen

Reisspecialist

Lisanne Vreijsen - Reisspecialist

"Als een echte prairiewolf beweegt Lisanne zich door het leven en door haar werk als reisspecialist bij Jan Doets America Tours: ze is slim, behendig en sportief en duidelijk een vrouw waar heel veel belofte voor de toekomst in schuilt".

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1991

Functie
Reisspecialist

Sinds
2015

Reisde door Canada en/of de VS
1 á 2 keer per jaar. Onder andere naar: The Hamptons, New York, Finger Lakes, Niagara Falls, West-Canada en Florida.
Check www.doetscommunity.nl voor bestemmingsinformatie en blogs.

Favoriete hotel
Als je met z’n tweeën op reis gaat zou ik het hippe Roxy Hotel Tribeca in New York kiezen. Alleen al om de jazzclub in de kelder. Met een familie of groep kies ik voor de villa's bij Encore at Reunion in Orlando. Lekker huiselijk leven op een heel mooie bestemming. Al onze villa’s hebben een eigen zwembad en vaak ook een game room of mini spa-kwaliteiten. Je verblijft in het tweede huis van Amerikanen, dus je voelt je veel minder toerist en ondergedompeld in de Amerikaanse samenleving. Dat geeft een extra dimensie aan je reis.

Favoriete US/Canadian food
Een cheeseburger kan ik moeilijk weerstaan. En dan niet van een fastfoodketen, maar liefst een uit een echte Amerikaanse diner. Met van die rode banken en waar de serveerster met een kan koffie langs komt om je bij te tanken en die zucht als je een coffee latte zou bestellen. Daar zijn ze het lekkerste.

Favoriete uitzicht
Het mooist uitzicht dat er bestaat zie je als je een helikoptervlucht maakt over de Canadese Rockies. Dat kan in de buurt van de Icefields Parkway en natuurlijk kunnen wij regelen dat je mee kunt. Het is daar zo prachtig, dat het net is alsof de wereld daar met Photoshop is bewerkt.

Favoriete stad

Ik ben gek op de veelzijdigheid en de levendige sfeer van New York City. Het is natuurlijk een van de bekendste plekken op aarde en toch een soort centrum van de wereld. Als je er rondloopt heb je het gevoel het al helemaal te kennen door alle foto’s en films die er zijn gemaakt.

Favoriete staat/provincie
Qua natuur vind ik Alberta in Canada het mooiste. Ook ben ik dol op het mooie weer en het afwisselende van Florida. De kust is daar helemaal top. Een tropisch paradijs. Met Orlando vind je daar tevens ‘The fun capital of te world’ met alle attractieparken en winkelmogelijkheden.

Favoriete activiteit
Een sportwedstrijd bijwonen in de Verenigde Staten is echt een belevenis. Wij kunnen kaartjes voor je reserveren, zodat je zeker bent van een plekje. Welke sport maakt nog niet eens zoveel uit, maar persoonlijk vind ik ijshockey erg leuk. Het is spectaculair met veel actie, maar ook tussendoor gebeurt er van alles zoals muziek en optredens. Je hebt gegarandeerd een leuke avond.
Als je in Alberta (Canada) bent is de helikoptertocht over de Rocky Mountains een aanrader. Bij het plaatsje Nordegg kun je opstappen. Er is ook een tocht waarbij je een landing maakt op een plek waar je anders onmogelijk kan komen en dan maak je een korte hike naar een prachtige waterval. Heel bijzonder!

Favoriete National Park
Jasper National Park in Canada vind ik, als de gateway naar de Icefields Parkway, het mooiste National Park dat ik ken. De blauwe meren, de wildernis en de spectaculaire uitzichten op bergtoppen, rotsen en bossen. Het leuke is dat we hier voor verschillende budgetten top accommodaties hebben.

Favoriete strand
Het strand van South Hampton in New York State vind ik geweldig. Het ligt heel dicht bij het centrum en veel gegoede Amerikanen hebben hier een buitenhuis. Maar ook als Doets-klant kun je hier logeren op toplocaties. Ik hou zo van dit strand, omdat het begint met een laag duingebied met helmgras en voorts behoorlijk witte zandstranden. 

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's