Liz Erkamp

Reisspecialist

Liz Erkamp

Net als een bobcat past Liz zich gemakkelijk aan in nieuwe omgeving. Als zij iets wil bereiken, dan gaat ze er ook echt voor, of dit nu in een nieuwe omgeving is met veel obstakels, of een juist in een vertrouwde omgeving. Liz geeft niet gemakkelijk op; er is altijd wel een oplossing te vinden!


Mijn ervaring en reisadvies

Favoriete hotel
Als ik wakker word in de buurt van het strand, waar het zonnetje schijnt, begint mijn dag goed en ontspannen. Het Amara Cay Resort op het eiland Islamorada in Florida ligt aan het strand, waardoor je een mooi uitzicht op de zee hebt. Het hotel heeft een hippe, relaxte uitstraling, een beetje het strandpaviljoen gevoel voor de ultieme strandvakantie.

Favoriete US/Canadian food
Je mag mij altijd wakker maken voor een verse, grote Amerikaanse burger! Maar ook de zoete Amerikaanse specialiteiten als donuts vallen goed bij mij in de smaak.

Favoriete uitzicht
Ondanks dat ik het strand een heerlijke plek vind om mij te ontspannen, ben ik ook een fanatieke wintersporter! Het uitzicht op besneeuwde bergen in bijvoorbeeld het Jasper National Park in Canada zal mij dan ook nooit vervelen. Die omgeving straalt rust uit.

Favoriete stad
Misschien wat cliché, maar dat is toch New York. Natuurlijk ook nog nooit geweest, maar ik heb genoeg series gekeken waar deze stad de hoofdrol in speelt. Nu zelfs nog best handig, want zo herken ik best veel! De (gezellige) drukte, de mensen en de vele mogelijkheden maken mij super nieuwsgierig naar deze stad.

Favoriete staat/provincie
Dan ga ik nu toch nog voor California, omdat deze staat veel bekende steden te bieden heeft die ik allemaal nog wil bezoeken, zoals San Francisco en Los Angeles. En het blijft niet alleen bij steden natuurlijk, ook de stranden en bezienswaardigheden die je toch wel moet hebben gezien in Amerika.

Favoriete activiteit
Ik ben gek op pretparken, dus waar kan je dan beter heen gaan dan Disney in Florida? Ik ben wel al in Disneyland in Parijs geweest, wat ik al te gek vond, dus Disney in Florida staat dan ook erg hoog op mijn lijstje!

Wat mij verder nog heel gaaf lijkt en wat ik vooral van mijn collega’s hoor, is dat de North Canyon tour, een helikoptervlucht over de Grand Canyon, een echte must-do is wanneer je in dit gebied bent. ’s Ochtends schijnt dit het mooist te zijn, wanneer de zon nog laag staat.

Favoriete National Park
Bryce National Park in Utah ziet er zo mooi uit met de rotsen en schijnt heel mooi te zijn bij zonsopkomst door de verschillende kleuren die de rotsen hebben. Je kunt hier ook een trail doorheen doen, waardoor je echt tussen de rotsen door loopt.

Favoriete strand
Ook hier geldt weer, ik ben er nog niet geweest, maar als ik de stranden aan de oostkust van Florida zie, wil ik het liefst meteen op vakantie! Het witte zand en het blauwe water, mooier dan dit zie je het bijna nergens! 

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reis uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's