Margreet Hellingman

Boekhoudster

Margreet

Elske Doets over Margreet a.k.a. Marmot:

"Margreet past perfect bij Doets Reizen. Net als een marmot is ze een blij type, erg doenerig, iemand die fluitend veel werk verzet. Op de afdeling accounting is zij prima op haar plek".


Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
1979

Functie:
Boekhouder

Sinds:
2011

Favoriete hotel:
De Wickaninnish Inn is een hotel met niet alleen spectaculair veel letters ’n’, maar ook met een spectaculair mooi uitzicht. Het ligt in Tofino op Vancouver Island in Canada en het is echt prachtig. Lekker luxe en dat midden in de ruige natuur. Ik vind dat een fijne combinatie.

Favoriete US/Canadian food:
De Amerikaanse hamburger is toch wel mijn favoriet. Maar dan zonder kaas en ook niet met sesam op het bolletje. Dat doet af aan de smaak van de burger zelf. Ik zie het broodje het liefste lekker dik met sla, augurk en een lekker sausje.
Favoriete uitzicht:
Ik ben dol op Times Square na zonsondergang. Wat er dan om je heen gebeurt, met als die lichtreclame en al die mensen is zo bijzonder. Overal waar je kijkt is wel iets. Bovendien heb je het gevoel dat je in een film staat.

Favoriete stad:
In Vancouver heb je niet alleen alle voordelen van een stad, maar ook echt indrukwekkende natuur binnen handbereik. Wat mij betreft is het voordeel dat het niet zo’n heel erg grote stad is. Lekker compact. Je verdrinkt er niet meteen in.

Favoriete staat/provincie:
Maine is mijn favoriet. En dan eigenlijk vooral vanwege Indian Summer in de herfst. Als alle blaadjes onvoorstelbaar mooi verkleuren. Het landschap glooit hier, zodat die kleuren van hoog naar laag te zien zijn. Maine is onderdeel van New England, een prachtig gebied in het Noordoosten van de Verenigde Staten waar je geweldige camperreizen kunt maken.

Favoriete activiteit:
De shows in Las Vegas zijn wervelend en stuk voor stuk unieke belevenissen. Wij kunnen kaartjes reserveren voor alle top voorstellingen. Wel zo makkelijk om dat van tevoren geregeld te hebben. Ik heb geen voorkeur voor een show. Zo houd ik niet erg van Celine Dion, maar daar zou ik wel graag eens naar een optreden van haar gaan. Alles in Las Vegas is hoe dan ook een spektakel.

Ook de Niagara Falls op de grens van Amerika en Canada staan in mijn favorietenlijst. Dit is echt een bezoek waard. De overweldigende watervallen maken veel indruk. Je kunt er gewoon naast staan, maar er ook met een boot langs varen. Nog spannender is om er met een helikopter overheen te vliegen. Dit kunnen we vooraf allemaal voor je regelen. Ik zou wel adviseren om in ieder geval een keer met de lift naar beneden te gaan en via tunnels naar een terras onderaan de waterval te lopen. Daarna moet je snel weer maken dat je New England in trekt, want naast de watervallen is hier in de buurt weinig moois te zien.

Favoriete National Park:
Acadia National Park in Maine is prachtig. De prachtige rotskust is hier heel fotogeniek. Je kunt in het park mooie wandelingen maken en het naast gelegen dorpje Bar Harbor is met de liefelijke huisjes echt een bezoek waard. 

Favoriete strand:
Venice Beach in Los Angeles is zo op en top Amerikaans, dat het voor mij het meest bijzondere strand in de Verenigde Staten is. Palmbomen en hordes mensen die er alles aan doen om gezien te worden. Heerlijk om even te gaan zitten en gewoon om je heen te kijken. Televisie is er saai bij! 

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reis uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's