Samantha Hrnjak

Reisspecialist

Samantha Hrnjak

Elske Doets over Samantha a.k.a. Deer:

Samantha is net als de Deer een prachtige gracieuze verschijning, maar dan met sprankelende ogen i.p.v. bange hertenogen. Ze dartelt over de afdeling verkoop, is altijd opgewekt en daarnaast heel trouw, betrokken en geduldig. Ze is een echte doener en zet zich 100% in om een reis helemaal passend en naar wens te maken en verassende elementen toe te voegen.


Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar: 

11 Augustus 1997

Functie: Reisspecialist

Sinds: 

November 2018

Reisde door Canada en/of de VS: 

Ik heb nog geen reis door Amerika of Canada gedaan, maar wanneer ik dit doe wil ik graag naar New York, West USA of FLorida. Verder lijkt heel Canada mij ook ontzettend mooi.

Favoriete hotel: 

Mijn favoriete hotel is het Alila Ventana Resort. Het is gelegen aan het mooiste stukje kust van West-Amerika aan de Big Sur. Het is een prachtige accommodatie waar je geheel tot rust komt en waar luxe, ontspanning en natuur perfect gecombineerd worden.

Favoriete US/Canadian food: 

Ik ben een echte fan van de American Pancakes met lekker veel stroop.

Favoriete uitzicht: 

Mijn favoriete uitzicht is toch wel echt de uitzicht van de Big Sur langs Highway 1. Het is heerlijk om daarlangs te rijden met de auto en af en toe een stop te maken. Maar om daar te overnachten is ook een echte aanrader.

Favoriete stad: 

Mijn favoriete stad is New York. Het is een ontzettend mooie stad waar veel te doen is. Voor ieder wat wils

Favoriete staat/provincie:

Mijn favoriete staat is Californië. Hier bevinden zich veel leuke steden en mooie natuurparken, er is dus ontzettend veel te doen en heel mooi te combineren in een rondreis.

Favoriete activiteit: 

Mijn favoriete activiteit is het zwemmen met de manatees bij Crystal River in Florida. Het zijn hele lieve en nieuwsgierige dieren, dus het kan zo voorkomen dat ze even gedag komen zeggen.

Favoriete National Park

Mijn favoriete National Park is Bryce Canyon National Park. Het is er ontzetten mooi en de verschillende kleuren en rotsformaties zorgen voor een magisch gevoel.

Favoriete strand: 

Mijn favoriete strand is de Great Exuma. Je bevindt je daar in een tropisch gebied en komt heerlijk tot rust. Daarnaast kun je ook via een bootexcursie naar een eiland waar allemaal varkentjes zijn en je kunt daar dus met varkentjes zwemmen, wat ik echt geweldig vind.


Mijn collega's