Vacature Reserveringsmedewerker

In alles wat we doen staat de klant centraal en willen wij hoogstaande service bieden. Doets Reizen heeft een klantgerichte denkers en doeners mentaliteit. Collega's die initiatief nemen en nieuwe ideeën in praktijk brengen, die bijdragen aan een onvergetelijke reiservaring. Doets Reizen is een fantastisch bedrijf waar jij jezelf kunt zijn, je talenten gaat benutten en zélf het verschil maakt. Een ambitieuze en succesgerichte mindset is daarom noodzakelijk. Niet wachten op nieuwe kansen, maar deze zelf creëren. Alleen én met collega's maak jij het verschil.

Reserveringsmedewerker - Fulltime (39 uur)

Voor onze afdeling Traffic zoeken wij (met spoed) een zelfstandige en accurate reserveringsmedewerker die niet taakgericht maar doelgericht is. Hoe ziet jouw werkdag er ongeveer uit? De ochtend starten wij met de dagelijkse Morning Huddle, een moment waarop we elkaar op de hoogte brengen van targets, nieuwtjes, verbeterpunten en behaalde successen. Na de Morning Huddle verwerk je alle binnengekomen berichten vanuit Amerika, Canada en IJsland. Je handelt alle reserveringen in een kleinschalig team af en controleert of alle diensten correct zijn bevestigd door onze leveranciers. Grotendeels gaan onze reserveringen automatisch, maar ook via boekingssystemen, e-mails en andere middelen zul jij in charge zijn. 

In de middag voer jij foutloos en snel aangeleverde (hotel/camper etc.) contracten in. Naast reguliere werkzaamheden zorg jij dat onze afdeling Sales snel, probleemloos en efficiënt kan werken. Je overlegt met Product Management over contracten en beschikbaarheid en draagt actief bij aan een soepel en foutloos boekingsproces. Je signaleert verbeterpunten en probeert deze daadkrachtig op te lossen en vervolgens te voorkomen. Soms ontstaat er een calamiteit in Amerika, Canada en/of IJsland, zoals bosbranden, overstromingen etc. In overleg met Client Services en Product Management reserveer jij alternatieve accommodaties en moet dan snel kunnen schakelen en in oplossingen denken. Doets Reizen zorgt namelijk ook tijdens de reis voor een passende oplossing. Kortom, een heel belangrijke en dynamische functie met een internationaal tintje.

Wie wij zoeken:

 • Een accuraat en hardwerkend administratief talent
 • Een flexibel ingesteld persoon die als geen ander begrijpt dat de reisbranche te maken heeft met piekperiodes 
 • Enthousiast en inspirerende persoonlijkheid, een echte denker, doener en doorzetter 
 • Iemand die fulltime wil werken (5 dagen, 39 uur - geen uitzonderingen) 
 • Bereidheid te werken op zaterdagen

Wat jij moet kunnen:

 • Snel, efficiënt en foutloos werken
 • Multitasken en stressbestendig zijn
 • Van nature interesse tonen in de wensen en verwachtingen van klanten en collega´s
 • De Nederlandse en Engelse taal goed beheersen (je hebt immers contact met internationale leveranciers en bedrijven)
 • Zelfstandig werken maar ook goed kunnen coachen en aansturen
 • Doelen vaststellen en behalen
 • Prioriteiten stellen en tijdig bijsturen
 • Snel dingen oppakken en leren. Je zult gaan werken met branchegerelateerde software

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende, niet saaie kantoorbaan met enthousiaste collega´s
 • Een proactief werkklimaat zonder vergadercultuur 
 • Een platte organisatie waarin jouw talenten en behaalde resultaten zichtbaar zijn 
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan klant georiënteerde evenementen
 • Een baan binnen de dynamische reisbranche
 • Een marktconform salaris
 • Filevrije reisdag en goed bereikbaar per openbaar vervoer
 • Prachtig kantoor met o.a. een zomers rooftop terras

Over Doets Reizen:

Doets Reizen is een onafhankelijke reisorganisatie voor reizen naar Amerika, Canada en IJsland. Jan Doets was in 1981 grondlegger van Jan Doets America Tours. Dochter Elske Doets nam in 2001 het stokje van hem over. Zij wist het familiebedrijf tot een nog hoger niveau te tillen en werd daarvoor in 2017 uitgeroepen tot Business Woman of the Year. In 2019 is de naam Jan Doets America Tours gewijzigd in Doets Reizen.

Camperreizen met verblijf op de mooiste campings, rondreizen per huurauto en slapen op de mooiste locaties in sfeervolle accommodaties, golfreizen, cruisevakanties, familie- en villareizen; Doets Reizen regelt het allemaal en kan alles op maat afstemmen naar wens en behoefte van de klant. Want wie op vakantie gaat wil niets liever dan achterover leunen en zorgeloos kunnen genieten. Doets Reizen biedt klanten daarom alle gemak en comfort zodat deze vooraf en tijdens de reis geen stress ervaren. 

Op reis met Doets Reizen staat garant voor de beste beleving, het zien en ervaren van de mooiste en meest interessantste plekken in de USA, Canada en IJsland. Als geen ander weten 'Doetsers' de weg in steden, natuurparken en rond de drukbezochte hot spots. En kennen wij in elk gebied en elke stad de bekende en nog onontdekte pareltjes, die je niet mag missen. Naast het regelen dat de reis vlekkeloos verloopt, zorgen wij voor “de juiste beleving”, ofwel, dat reizigers vanuit de beste locatie op het beste moment met het beste vervoermiddel op de beste manier van alle hoogtepunten kunnen genieten. Door deze extra zorg wordt een Doets Reizen vakantie een onvergetelijke ervaring. Onze missie is prachtige herinneringen te creëren en langdurige klantrelaties aan te gaan. 

Zin om aan de slag te gaan bij Doets Reizen? 

Heb jij het idee dat je aan dit profiel voldoet? Stuur dan een e-mail met motivatie + cv en foto voor 26 juli 2019 naar Mw. M. Reijngoud. Heb je vragen, neem telefonisch contact op via: 072-5753396 (niet aanwezig op vrijdag). Bij voorkeur start je op 1 september 2019, eerder mag ook!