Atlantisch Canada

Atlantisch Canada is bijzonder, Mrs. Canada werd hier verliefd op Canada. Tijdens een autorondreis door Atlanisch Canada vanaf Halifax ontdekt u verrassend veel afwisselende natuur, ruige kusten, lieflijke gekleurde vissersdorpjes, veel seafood, super vriendelijke bevolking en sfeer door de keltische roots! Atlantisch Canada is rustig, er wonen slechts 2,3 miljoen mensen... Natuur is er in overvloed. Nationale Parken zoals Kejimkujick NP, Cape Breton Highlands NP, Fundy NP en het Prince Edward Island NP zijn afwisselend en verrassend. Walvissen, dolfijnen, zeehonden, herten, beren, zeearenden en landschildpadden zijn veel geziene gasten in Atlantisch Canada met uw reis per huurauto. Als u uw rondreis door dit gebied echt compleet wilt maken doet u ook Newfoundland....het Alaska van Atlantisch Canada. U vindt hier 2 nationale Parken waarvan 1 een Unesco World Site is t.w. het Gros Morne NP aan de westkust met diepe granieten fjorden. Verder vindt u prachtige ijsbergen met soms groene en lichtblauwe kleurschakeringen in de grillige vormen, kleine dorpjes met warme namen als Hearts Content en een super grappige en warme bevolking. De NEWFY's zijn nl. de komieken van Canada! Als bewijs van een bezoek aan Newfoundland kust u een dode papegaaier duiker...en drinkt u lokale Screech... Mrs. Canada ging u voor! 

De mooiste, best geprijsde, best geregelde en meest complete reizen regel je via Jan Doets!

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding - de goedkoopste van Nederland! 
 • Bij Jan Doets heb je altijd de beste prijs!
 • Wij regelen jouw complete reis, geen zorgen onderweg.
 • De beste accommodaties, geschikt voor ieder budget.
 • Accommodaties liggen altijd op de HOT-SPOTS! In het Nationale Park en het centrum van de stad.
 • Onze reisspecialisten hebben passie voor de USA & Canada en adviseren uit eigen ervaring.
 • Wij nemen echt de tijd voor je en stellen samen jouw droomreis samen.
 • Uitgebalanceerde routes! Geen gejakker dus volop tijd om het land écht te zien!
 • Wij kunnen alle reizen aanpassen naar jouw allermooiste droomreis.
 • Een verrassend en compleet reisbescheidenpakket! Zeer gedetailleerde info, UNIEK!
 • Unieke excursies zodat je Canada echt beleeft! Dat kan alleen bij Doets.  

 

 • Miscou

  Coastal Loop Oost Canada

  Atlantisch Canada, Canada, Autorondreis, 22 dagen

  Op een efficiënte manier kennis maken met de Atlantische kust van Canada? Dan is dit de reis van je dromen! Onaangetaste natuur, wildlife en de vriendelijke bevolking maken dit gedeelte van Canada tot een absolute topbestemming! Je reist in de goede volgorde langs de kustlijn zodat je nog mooier uitzicht hebt tijdens het rijden van scenic routes. De Coastal Loop Oost Canada autoreis is compleet want je bezoekt Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island en Quebec.
 • Peggy's Cove

  Atlantic Discovery

  Atlantisch Canada, Canada, Autorondreis, 16 dagen

  Ontdek Atlantisch Canada! Deze 16 daagse individuele autoreis heeft als startpunt Halifax en biedt jou ongerepte natuur; ruige kliffen en lieflijke baaitjes, maar ook kleurrijke dorpen, seafood, een rijke zang- en pubcultuur, een zeer vriendelijke bevolking. Maar Atlantisch Canada is vooral rust, zelfs in het hoogseizoen! Je reist in een prettig tempo, zodat je je niet hoeft te haasten. Daarbij zijn diverse activiteiten direct inbegrepen, zodat je niks hoeft te missen van dit prachtige gebied.
 • Nova Scotia

  Mrs. Canada Droomreis Atlantisch Canada

  Atlantisch Canada, Canada, Autorondreis, 21 dagen

  De Atlantische provincies van Canada hebben hun zeevaarttradities gemeen maar zijn stuk voor stuk voorzien van een eigen rijke cultuur met Europese roots. Deze relaxte reis slaat geen hoogtepunt over en een spannende walvistocht is direct inbegrepen bij de reis.
 • Gros Morne National Park
  Populair

  Atlantic Pure & Newfoundland

  Oost Canada, Canada, Autorondreis, 23 dagen

  Ontdek Atlantisch Canada! Laat je betoveren door de ongerepte natuur: ruige kliffen, en lieflijke baaitjes, maar ook door de kleurrijke dorpjes, seafood, een rijke zang- en pubcultuur, een zeer vriendelijke bevolking en vooral rust. Newfoundland sla je tijdens deze drie-en-twintig-daagse reis niet over. Newfoundland is beroemd door haar ijsbergen, opspringende grijze walvissen, en idyllische, felgekleurde vissersdorpjes, gelegen in beschutte baaien. Ook ligt er Bird Island, met duizenden papegaaiduikertjes en andere zeevogels.
 • Fogo Island Inn
  Doets Deluxe

  Fogo Island Inn Retreat

  Atlantisch Canada, Canada, Autorondreis, 10 dagen

  Proef de essentie van Newfoundland door een verblijf in de bijzondere Fogo Island Inn. Dit 5 sterrenhotel biedt een onvergetelijke ervaring maar is zeer toegankelijk en down-to-earth. Het is de ideale locatie om helemaal tot rust te komen en te genieten van het authentieke Fogo Island. Het luxe hotel behoort thuis in alle lijstjes met bijzondere hotels ter wereld. Je reist vanuit St. John's per luxe helikopter af naar het eiland. Je kunt de reis naar wens laten aanpassen. Wij geven graag advies op basis van onze eigen reiservaringen.
 • Puffin Newfoundland
  Bijzonder

  Newfoundland Wonders

  Atlantisch Canada, Canada, Autorondreis, 21 dagen

  Newfoundland is het Alaska van Atlantisch Canada. Hoewel deze Canadese provincie zeer dunbevolkt is heeft het enorm veel te bieden. Grillige kustlijnen, ruige bergen, sfeervolle vissersdorpjes en een rijke geschiedenis. Newfoundland werd al ontdekt ver voordat Columbus voet aan wal zette in de Nieuwe Wereld. Je bezoekt de Vikingnederzetting in L'Ans-aux-Meadows en bezoekt historische vissersdorpjes. Extra bijzonder maakt je verblijf in het luxe 5-sterrenhotel Fogo Island Inn.