Deep South

De Deep South! Wat een prachtig stukje Amerika is dat. Ga maar na, de heerlijke muzieksteden Memphis, Nashville & New Orleans: de sfeer die hier 's avonds op straat heerst, ziet u nergens anders in Amerika. Liefhebbers van de Amerikaanse geschiedenis komen ook zeker aan hun trekken in Vicksburg en Natchez waar u de meest prachtige antebellums aantreft en Charleston in South Carolina. U rijdt op prachtige wegen zoals de Blue Ridge Parkway op weg naar het Great Smoky Mountains NP en de Natchez Trace Parkway dwars door de staat Mississippi. De Deep South is zeer geschikt voor ervaren USA reizigers, muziek- en geschiedenisliefhebbers. 

De mooiste, best geprijsde, best geregelde en meest complete reizen regel je via Jan Doets!

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding - de goedkoopste van Nederland! 
 • Bij Jan Doets heb je altijd de beste prijs!
 • Wij regelen jouw complete reis, geen zorgen onderweg.
 • De beste accommodaties, geschikt voor ieder budget.
 • Accommodaties liggen altijd op de HOT-SPOTS! In het Nationale Park en het centrum van de stad.
 • Onze reisspecialisten hebben passie voor de USA & Canada en adviseren uit eigen ervaring.
 • Wij nemen echt de tijd voor je en stellen samen jouw droomreis samen.
 • Uitgebalanceerde routes! Geen gejakker dus volop tijd om het land écht te zien!
 • Wij kunnen alle reizen aanpassen naar jouw allermooiste droomreis.
 • Een verrassend en compleet reisbescheidenpakket! Zeer gedetailleerde info, UNIEK!
 • Unieke excursies zodat je Canada echt beleeft! Dat kan alleen bij Doets. 

Aanvullende informatie over diverse bestemmingen in de Deep South

Bijzondere accommodaties in de Deep South

 • Miami Beach
  Nieuw

  Het Swingende Diepe Zuiden en de Florida Keys

  Deep South, USA, Autorondreis, 14 dagen

  Geniet van de sfeervolle muzieksteden in de Deep South: Memphis, New Orleans en Nashville. Vervolgens vlieg je door naar Miami waarna je nog een aantal dagen kunt relaxen op de Florida Keys. Een perfecte combinatie van steden en hagelwitte zandstranden. Wil je deze reis in stijl afsluiten? Boek dan een cruise naar de Bahama's!
 • 050.jpg
  Actie

  New York and the Swingin' Deep South

  Deep South, USA, Autorondreis, 16 dagen

  Deze 16-daagse droomreis begint in New York City. Vervolgens vlieg je door naar de Deep South. Hier bezoek je de swingende muzieksteden Memphis, Nashville en New Orleans. Ook het Great Smoky Mountains NP staat op het programma. Er zijn tevens drie excursies inbegrepen in deze reis.
 • Savannah

  Het Zwoele Diepe Zuiden en Tropisch Florida

  Deep South, USA, Autorondreis, 23 dagen

  Tijdens deze 23-daagse reis bezoek je de sfeervolle Deep South. Muzieksteden als Memphis, Nashville en New Orleans, maar ook prachtige natuur en veel geschiedenis, staan op het programma. De Burgeroorlog heeft zijn stempel gedrukt op de hedendaagse cultuur. Je vervolgt de reis richting Florida waar je de prachtige stranden bezoekt. Aansluitend is een cruise naar de Bahama's een optie.
 • New Orleans

  De Beauties van de Zuidoostelijke Staten

  Deep South, USA, Autorondreis, 20 dagen

  Een 20-daagse autorondreis door de Deep South van Amerika, bekend vanwege de grote Mississippi, de antebellum plantage-woningen, en natuurlijk de grote muzieksteden met jazz, blues, rock ’n roll en country. Verder reis je door de prachtige natuur van de Appalachian Mountains, en naar de Atlantische kust, waar veel herinneringen aan de kolonisten en de Amerikaanse Burgeroorlog te vinden zijn.
 • New Orleans

  The Dixielander - Deep South

  Deep South, USA, Autorondreis, 16 dagen

  Deze 16-daagse autotrip neemt je mee langs de vele hoogtepunten van de Deep South van Amerika. Laat je verrassen door de veelzijdigheid, want je reist van Elvis' rock ‘n roll, naar Garth Brooks' country en van BB King's blues naar Ella Fitzgerald's jazz. Maar ook oude katoenplantages, beboste bergen, watervallen en nationale parken tref je aan in deze zeer afwisselende en bijzondere reis!
 • deepsouthenforidadeel1393.jpg
  Doets Deluxe

  Truly Deep South Deluxe

  Deep South, USA, Autorondreis, 16 dagen

  Diverse muziekstijlen, bruisende steden, vriendelijke locals, de prachtige Great Smoky Mountains en heerlijk eten, de Deep South is dé vakantiebestemming bij uitstek! Tijdens deze 16-daagse rondreis bezoek je alle hoogtepunten en heb je volop de tijd om te genieten door de efficiente route. Geniet van het schitterende en zwoele Diepe Zuiden!
 • Memphis Graceland
  Nieuw

  Elvis Loop

  Deep South, USA, Autorondreis, 9 dagen

  Ben jij fan van Elvis Presley? Dan is deze reis echt iets voor jou! Tijdens deze reis ontdek jij alles over het leven van 'the King'. Je bezoekt het prachtige Graceland, gaat naar zijn geboorteplaats Tupelo en natuurlijk bezoek je de Sun Studio's waar Elvis zijn eerste hit 'It's allright mama' opnam. Deze 9-daagse reis laat jou kennis maken met Elvis Presley en laat je een stukje zien van het bruisende Diepe Zuiden!
 • New Orleans
  Nieuw

  Chicago & Deep South

  Oost USA, USA, Autorondreis, 15 dagen

  Wil jij ook een keer de swingende steden van Amerika bezoeken? Dat kan! Mr. America #1 heeft een bruisende reis samengesteld. Tijdens deze reis bezoek je alleerst Chicago waarna je doorvliegt naar de Deep South. Je bezoekt hier onder andere de 3 grote muzieksteden, New Orleans, Memphis en Nashville. Natuurlijk bezoek je ook het mystieke Great Smoky Mountains NP en duik je in de indrukwekkende historie in Natchez. Maak de reis van jouw dromen en geniet!
 • New Orleans
  Nieuw

  Deep South & Florida

  Deep South, USA, Autorondreis, 23 dagen

  Muziek, historie, natuur en een heerlijke sfeer, dat is de Deep South. Combineer dit met het tropische Florida en je hebt een TOP combinatie! Deze 23-daagse reis is onwijs divers en heeft alle aspecten van een droomreis. Uiteraard is de reis zo opgebouwd dat je echt de tijd hebt om te ontdekken. Ga op avontuur en geniet!