Hawaii vakantie

Midden in de Grote Oceaan liggen de paradijselijke Hawaii eilanden. De vier hoofdeilanden zijn Oahu, de Big Island (Hawaii), Kauai en Maui. Hawaii bestaat uit schitterende natuur, tropische regenwouden, prachtige witte stranden en lieflijke valleien. Het klimaat is er heerlijk, de gemiddelde temperatuur is 25 graden en dat maakt je verblijf erg aangenaam. Uiteraard zijn alle reizen aan te passen naar je eigen wensen.

De mooiste, best geprijsde, best geregelde en meest complete reizen regel je via Jan Doets!

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding - de goedkoopste van Nederland
 • Bij Jan Doets heb je altijd de beste prijs!
 • Wij regelen jouw complete reis, geen zorgen onderweg.
 • De beste accommodaties, geschikt voor ieder budget.
 • Accommodaties liggen altijd op de HOT-SPOTS! In het Nationale Park en het centrum van de stad.
 • Onze reisspecialisten hebben passie voor de USA & Canada en adviseren uit eigen ervaring.
 • Wij nemen echt de tijd voor je en stellen samen jouw droomreis samen.
 • Uitgebalanceerde routes! Geen gejakker dus volop tijd om het land écht te zien!
 • Wij kunnen alle reizen aanpassen naar jouw allermooiste droomreis.
 • Een verrassend en compleet reisbescheidenpakket! Zeer gedetailleerde info, UNIEK!
 • Unieke excursies zodat je Hawaii echt beleeft! Dat kan alleen bij Doets. 

Aanvullende informatie over Hawaii

Bezoek onze informatieve Thema presentatie 

 • Hanauma Bay Oahu

  Aanbieding San Francisco Hawaii Connection

  Hawaii, USA, Autorondreis, 14 dagen

  Geniet tijdens deze 14-daagse reis van een mix van steden, natuur en cultuur. Na een verblijf in San Francisco reis je door naar Hawaii. Hier ontdek je de eilanden Oahu en Maui. Op de eilanden van Hawaii heerst een geheel andere sfeer dan in de rest van de USA. Het zal je misschien niet verbazen dat alles hier een stuk relaxter is. Beide eilanden bieden zeer veel bezienswaardigheden, vervelen is dan ook geen optie!
 • Maui

  Huwelijksreis Hawaii

  West USA, USA, Autorondreis, 12 dagen

  De paradijselijke eilanden, prachtige stranden, romantische accommodaties en de geweldige excursiemogelijkheden maken Hawaii tot een gewilde bestemming voor een huwelijksreis. Tijdens deze 12-daagse reis bezoek je de eilanden Kauai en Maui. Geniet van de relaxte sfeer en romantiek!
 • Kauai
  Populair

  Oahu, Kauai & Maui

  Hawaii, USA, Autorondreis, 16 dagen

  Laat je betoveren door de veelzijdigheid en de rijke schatten van Hawaii. Tijdens deze reis bezoek je drie eilanden, elk met hun eigen, karakteristieke natuurprachten. Je start op het meest toeristische eiland Oahu, daarna reis je door naar Kauai en je eindigt de reis op Maui.
 • Helivlucht Kauai

  Polynesian Treasures

  Hawaii, USA, Autorondreis, 20 dagen

  Een onvergetelijke droomreis langs de vier mooiste eilanden van Hawaii. Met op ieder eiland voldoende tijd om te proeven van de unieke sfeer en om te genieten van de prachtige natuur. Je bezoekt Oahu, Big Island, Kauai & Maui.
 • Waikiki Beach Oahu

  Oahu & Kauai

  West USA, USA, Autorondreis, 12 dagen

  Heb je niet zo veel tijd, maar wil je toch kennismaken met de natuur en de cultuur van Hawaii? Dan is dit een uitstekende keuze! Doe de combinatie reis tussen de eilanden Oahu & Kauai.
 • Ford Mustang Big Island
  Bijzonder

  Aloha Nature Time

  Hawaii, USA, Autorondreis, 23 dagen

  Dit is de meest ultieme en complete reis die je kunt maken. Het programma is zo samengesteld dat je optimaal kunt genieten en relaxen op de vier eilanden Oahu, Big Island, Kauai en Maui. Deze reis wordt geheel voor jou op maat gemaakt.
 • Maui

  Maui Delight

  Hawaii, USA, Autorondreis, 11 dagen

  Kies voor een relaxed verblijf op het eiland Maui. Want zoals de Hawaiianen zelf zeggen: ‘Maui has it all!'
 • Relaxing op Oahu

  Honolulu Xpress

  Hawaii, USA, Autorondreis, 11 dagen

  Maak kennis met veelzijdig Oahu met onder andere Honolulu. Deze wereldberoemde plaats spreekt iedereen tot de verbeelding en heeft veel te bieden, zoals Waikiki Beach, de Diamond Head Crater en Pearl Harbor.
 • Oahu

  Oahu & Big Island

  West USA, USA, Autorondreis, 12 dagen

  Een super leuke combinatie tussen Oahu en Big Island Hawaii. Je begint deze reis op het meest toeristische eiland van Hawaii, Oahu. Geniet van de prachtige natuur en vele bezienswaardigheden. Na het avontuur op Oahu vlieg je door naar Big Island, waarbij je natuurlijk een bezoekt brengt aan het Volcanoes National Park, het absolute hoogtepunt van dit eiland.
 • Oahu

  Oahu & Maui

  West USA, USA, Autorondreis, 12 dagen

  Een andere prachtige combinatie zijn Oahu en Maui. Tijdens dit korte bezoek aan Hawaii maak je kennis met twee totaal verschillende eilanden. Elk eiland is bijzonder en heeft haar eigen charmes. Beide eilanden beschikken over een afwisselende natuur en veel bezienswaardigheden.
 • Oahu

  Oahu, Big Island & Maui

  West USA, USA, Autorondreis, 16 dagen

  Laat je betoveren door de veelzijdigheid en de rijke schatten van Hawaii. Tijdens deze reis bezoek je drie eilanden, elk met eigen, karakteristieke natuurprachten. Je start op het meest toeristische eiland Oahu, daarna reis je door naar Big Island en je eindigt je de reis op Maui.
 • Park City
  Nieuw

  West USA meets Hawaii

  West USA, USA, Autorondreis, 23 dagen

  Combineer het westen van Amerika met Hawaii. Tijdens deze 23 daagse rondreis zie je vele hoogte punten van West Amerika. Deze geweldige reis sluit je af met een verblijf op Hawaii. Je brengt een bezoek aan Maui en Kauai, de twee leukste eilanden van Hawaii.
 • Bryce Canyon
  Nieuw

  West USA meets Hawaii incl. California Coast

  West USA, USA, Autorondreis, 28 dagen

  Tijdens deze 28 daagse rondreis zie je de vele hoogte punten van West Amerika en Hawaii. Naast de kust tussen San Francisco en Los Angeles. Bezoek je de Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, Yosemite, Bryce, Zion en nog veel meer. Deze zeer complete reis wordt afgesloten met een verblijf op Hawaii.
 • StedenTrip New York City
  Nieuw

  New York & Hawaii

  West USA, USA, Autorondreis, 19 dagen

  Je start deze reis naar Hawaii met een verrassing. Deze reis start namelijk in de metropol New York. Na een bezoek aan deze stad vlieg je door naar Oahu. Daarna reis je door naar Kauai en je eindigt de reis op Maui. Laat je betoveren door de veelzijdigheid en de rijke schatten van Hawaii. Tijdens deze reis bezoek je drie eilanden, elk met zijn eigen, karakteristieke natuurprachten.