Oost Canada

Oost-Canada is bekend van de steden Ontario en Quebec. Dit gebied heeft ontzettend veel verrassingen voor je in petto als je een autorondreis door dit gebied maakt. Zo zijn de steden Toronto, Ottawa, Montreal en Quebec City stuk voor stuk hoogtepunten met ieder een eigen sfeer en charme. De natuur in Oost-Canada is voor veel reizigers een eyeopener: ruig, veel reliëf en veel wildleven. Zo kun je Beluga walvissen en Blue Whales spotten in de St. Lawrence River in Quebec. Ook zijn er fjorden, watervallen en hoogvlaktes waar rendieren, elanden en beren leven. Het leuke van Quebec is het goede leven waar savoir vivre een boventoon voert, zodat je in sfeervolle lodges culinair kunt genieten! 

Aanvullende informatie over diverse bestemmingen in Oost Canada

 

De mooiste, best geprijsde, best geregelde en meest complete reizen regel je via Jan Doets!

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding - de goedkoopste van Nederland! 
 • Bij Jan Doets heb je altijd de beste prijs!
 • Wij regelen jouw complete reis, geen zorgen onderweg.
 • De beste accommodaties, geschikt voor ieder budget.
 • Accommodaties liggen altijd op de HOT-SPOTS! In het Nationale Park en het centrum van de stad.
 • Onze reisspecialisten hebben passie voor de USA & Canada en adviseren uit eigen ervaring.
 • Wij nemen echt de tijd voor je en stellen samen jouw droomreis samen.
 • Uitgebalanceerde routes! Geen gejakker dus volop tijd om het land écht te zien!
 • Wij kunnen alle reizen aanpassen naar jouw allermooiste droomreis.
 • Een verrassend en compleet reisbescheidenpakket! Zeer gedetailleerde info, UNIEK!
 • Unieke excursies zodat je Canada echt beleeft! Dat kan alleen bij Doets.  
 • Voyage to the Falls Boat Tour
  Populair

  Mrs. Canada Favorites Oost Canada

  Oost Canada, Canada, Autorondreis, 15 dagen

  Een verrassende autoreis van Mrs. Canada in Oost-Canada. Dit deel van het land biedt een spannende mix van steden en uitgestrekte natuur. Het ruige Algonquin Park, de Laurentians, St. Lawrence River en de Niagara-watervallen zijn indrukwekkend. Je maakt in zo'n twee weken kennis met al het goede van Oost-Canada. Nu inclusief kortingen van Air Canada of Air Transat.
 • Elmhirst's Resort
  Populair

  New York & Oost-Canada Connection

  Oost Canada, Canada, Autorondreis, 22 dagen

  Je proeft het beste van twee werelden: New York City en Oost-Canada. Tijdens deze efficiënte en rustige autotrip bezoek je diverse natuurparken en wissel je tussen steden met elk een eigen sfeer en karakter. Je reist in rustig tempo, waardoor je de gelegenheid hebt écht te genieten van de vele hoogtepunten onderweg. Inclusief: de entree voor Top of the Rock Observation Deck in New York. Aan het eind van de reis verblijf je in het rustieke Elmhirst's Resort om bij te komen van alle indrukken.
 • PercĂ©

  Great Wonders of Quebec & Atlantisch Canada

  Atlantisch Canada, Canada, Autorondreis, 18 dagen

  Een autoreis waarin je de highlights van Quebec met de machtige St. Lawrence River en Atlantisch Canada combineert. Je rijdt in één richting van Montreal naar Halifax. Hoogtepunten onderweg: Montreal, Quebec City, Forillion National Park op de Gaspé, Kejimkuijck National Park en Halifax. Mrs. Canada boekt direct een ferry-overtocht van Saint John naar Digby voor je.
 • Forillon National Park of Canada
  Populair

  Bonjour Quebec!

  Oost Canada, Canada, Autorondreis, 21 dagen

  Quebec: Noord-Amerikaanse allure met Europese gezelligheid. Dat is waar het tijdens deze drieweekse autovakantie om draait. Een onweerstaanbaar charmante streek, die gehecht is aan zijn Europese oorsprong. Ook de geschiedenis en cultuur staat centraal. De reis bevat prachtige kustroutes zodat de balans tussen stad en natuur optimaal is. De accommodaties zijn zorgvuldig uitgezocht op sfeer en locatie.
 • Le Village Windigo
  Populair

  Relaxing Ontario & Quebec

  Oost Canada, Canada, Autorondreis, 23 dagen

  Een 23-daagse AutoTrip die je het oosten van Canada laat ontdekken, met afwisselende steden zoals Toronto, Ottawa, Montreal en Quebec City. Ook de natuur in het Algonquin Park, Saguenay Fjord, St. Alexis des Monts komt aan bod, waar je verstilde meren en bossen en last but not least de Niagara watervallen te zien krijgt! Je verblijft in leuke accommodaties. Daarnaast is de reis rustig qua opbouw zodat je zich geen moment hoeft te haasten.
 • Whale watch in Boston
  Actie

  Oost Canada & New England Highlights

  Oost USA, USA, Autorondreis, 23 dagen

  Een droomreis door Oost-Canada en Oost-Amerika inclusief New England. Dit is een uniek stukje Amerika en daarom bezoek je de lieflijke staten Massachusetts, Maine, New Hampshire, Vermont en Connecticut. Tijdens deze individuele autorondreis geniet je van dé ideale mix tussen historische steden/dorpjes en spectaculaire natuur! Hoogtepunten zijn natuurpark Algonquin, de Niagara Falls, Montreal, Quebec City, Acadia National Park (kust), Cape Cod en Boston. Inclusief een whalewatch in Boston.
 • Hotel Sacacomie
  Doets Deluxe

  Oost Canada Romantic Getaway

  Oost Canada, Canada, Autorondreis, 21 dagen

  Tijdens deze rondreis maak je in rustig tempo kennis met het prachtige Ontario en Quebec. Je verblijft in sfeervolle 'Canadian Style' hotels en lodges met een romantische sfeer. Variërend van kastelen tot aan houten lodges tot aan knusse Country Inn's. Je bezoekt onder andere de Niagara Falls, Algonquin Provincial Park, Montreal, Quebec City én onbekendere gebieden zoals het prachtige Mont-Tremblant en Saguenay National Park.
 • Phare du Pot a l'Eau de Vie

  Phare du Pot a l'Eau de Vie

  Quebec is een prachtige provincie en te herkennen aan de karakteristieke vuurtorens die langs de St. Lawrence River te vinden zijn. De vuurtorens geven de provincie een kleurrijk karakter! Het is natuurlijk super leuk om een keer te slapen in een vuurtoren. Dit is mogelijk bij de Phare du Pot a l...