Op 5 sterren niveau een vakantie boeken? Op ons kantoor in Heerhugowaard is een prachtige VIP-room ingericht. In deze exclusief ingerichte ruimte kun je, nóg wat uitgebreider dan normaal en zonder dat iemand meeluistert, jouw hoogstpersoonlijke reiswensen met onze specialisten bespreken. Dus heb je een hoog ontwikkelde smaak? Of droom je al je hele leven van een vakantieplek of -activiteit, waarvan je denkt dat die niet te realiseren is? In de VIP-room nemen we ook de meest gewaagde en avontuurlijke verzoeken serieus in overweging. En zullen we die, voor zover mogelijk, regelen op een manier waarbij jij alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.Maatwerk

De luxe vakantiemogelijkheden in de USA, Canada en IJsland zijn bijna grenzeloos. Stel jij hoge kwaliteitseisen aan een vakantie? In de VIP-room nemen we ook de meest gewaagde en avontuurlijke verzoeken serieus in overweging. En zullen we die, voor zover mogelijk, regelen op een manier waarbij jij alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. 

Privacy

In alle rust en in een stijlvolle setting, vertalen wij jouw wensen in een onvergetelijke droomvakantie. Onze speciale VIP-Room is ruim, rustig en te vergelijken met een Business Class Lounge. Privacy is gegarandeerd. 

Champagne hoort erbij

Om alvast in de luxe sfeer te komen, is de VIP-room onder meer uitgerust met ruime stoelen uit de business class. Om jouw geboekte droomreis te vieren, staat er een feestelijke fles Veuve Clicquot champagne klaar, het chique huismerk dat verbonden is aan de onderscheiding ‘Zakenvrouw van het Jaar’. Nog nooit was het zo verleidelijk om je ultieme vakantiedromen bespreekbaar te maken en in vervulling te laten gaan. 

Voor wie?

De VIP-room is voor klanten die een reis willen maken in de USA, Canada en IJsland waarbij luxe producten de basis vormen. Denk aan diensten zoals bijvoorbeeld Business Class vliegreis, 5 sterren hotels of exclusieve lodges/resorts, privé excursies, golfbaan reserveringen en luxe Seabourn cruisevakanties. Maar ook comfortabele vervoersmiddelen zoals helikoptertransfers of private jets behoren ook tot de mogelijkheid. 


VIP Afspraak inplannen