Wintersport in Park City staat voor poedersneeuw, veel tree skiing en perfect geprepareerde pistes. Daarnaast tref je veel gezelligheid in de vorm van bars en restaurants. Park City is dé perfecte bestemming voor jouw wintersport reis! Let's hit the powdersnow deze winter!

Meer weten over wintersporten in Park City?

Park City & The Canyons

Het skigebied van Park City is verbonden door een gondel met het skigebied van The Canyons, dit maakt het skigebied tot het grootste skigebied van de VS. Met veel tree skiing mogelijkheden, perfecte poedersneeuw en goed geprepareerde pistes is Park City een echt wintersport walhalla.

Wintersport Park City Utah USA

Gezelligheid

Park City is een ontzettend gezellig en sfeervol plaatsje, met pittoreske gekleurde huizen. 's Avonds is Park City sfeervol verlicht en kun je er heerlijk eten of een drankje drinken in een van de leuke barretjes. 

Wintersport Park City Utah USA

Non-ski activiteiten

Naast skiën en snowboarden kun je nog diverse andere activiteiten ondernemen. Er zijn bijvoorbeeld hondensledetochten, paardensledetochten, crosscountry-skiing, heliskiing, schaatsen, schansspringen, snowmobiling, snowshoeing, of maak een tochtje met een heteluchtballon.

Wintersport Park City Utah USA

Dichterbij dan je denkt

In 10 á 11 uur vlieg je rechtstreeks met KLM/Delta Air Lines van Amsterdam naar Salt Lake City. Park City ligt op ongeveer een half uur rijden en staat garant voor een perfecte wintersportvakantie. Veel hotels in Park City liggen direct bij/naast de skipistes maar er rijden in Park City ook gratis bussen naar de pistes. 


Meer informatie over skiën in Park City?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag met het samenstellen van je wintersportvakantie in Amerika.