Kenai Fjords Wilderness Lodge

Klasse: Hotelcategorie 3

Tijdens uw verblijf in de Kenai Fjords Wilderness Lodge maakt u kennis met één van de mooiste fjorden van Alaska. Ervaar het wonderlijke schouwspel van gletsjers, ijsbergen en fjorden van Kenai Fjords tijdens 1 uur durende cruise en overnacht in een rustieke lodge op Fox Island. Hier kunt u prachtige wandelingen maken of per kajak erop uit trekken. De Kenai Fjords Wilderness Lodge ligt op Fox Island en een afgelegen baai en te bereiken per boot vanaf Seward. Deze overtocht neemt ongeveer een uurtje in beslag.  De lodge en cabins liggen op Fox Island. Het hoofdgebouw en de cabins liggen van elkaar vandaag en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Elke kamer is sfeervol ingericht en beschikt over een queenbed en een sofabed geschikt voor maximaal 1 persoon. De lodge telt slechts 8 kamers en is daarmee kleinschalig en intiem. Tijdens uw verblijf zijn de heerlijke maaltijden naar de aard van de dag inbegrepen. Tijdens uw verblijf op Fox Island is het volop tijd om te genieten van deze geïsoleerde ligging. U kunt wandelingen maken op de stranden of zelf te voet een van de vele hiking trails bewandelen. Let op: de meeste cabins beschikken niet over stroom. Daarom is het verstandig een externe accu (power bank) mee te nemen voor het opladen van uw telefoon en/of camera. Wij kunnen op basis van een medische essentie de lodge verzoeken om een cabin met stroomaansluiting te reserveren. 

Dag 1: Seward – Kenai Fjords Wilderness Lodge
U vaart per klein bootje in ongeveer een uur van Seward naar Fox Island. De boot vertrekt rond 12:00 vanuit Seward. Aangekomen in de lodge krijgt een uitgebreide uitleg over de vele mogelijkheden van de komende dagen. Ook krijgt u een overheerlijke lunch aangeboden en kunt u kennis maken met de overige gasten van de lodge. In de middag kunt u de omgeving verkennen. In de avond staat er een lekkere maaltijd klaar.

Dag 2: Kenai Fjords Wilderness Lodge
Een dag om even bij te komen op een geweldige locatie. U kunt zelf bepalen om deel te nemen aan activiteiten (let op tegen betaling) of om zelf wandelingen te maken in de omgeving. De maaltijden naar de aard van de dag zijn direct inbegrepen. Kenai Fjords is een ruig kustgebied gedomineerd door fjorden, rust en ongerepte stranden. Extra bijzonder zijn de hoeveelheid zeeottertjes, papegaaiduikers, orka’s, walvissen en bald eagles die in dit natuurgebied leven.  Optioneel kunt u een zeekajak tocht via ons reserveren.

Dag 3: Kenai Fjords Wilderness Lodge
Vandaag reist u om circa 8:45 terug naar Seward. Wij hebben voor u de Kenai Fjords National Park Cruise geboekt. Dit is een extra lange boottocht terug naar de lodge zodat u een betere indruk krijgt van dit Nationale Park. U zult onderweg zeedieren zien en misschien wel walvissen. Ook passeert u prachtige kliffen en gletsjers. Vandaag krijgt u een ontbijt en lunch aangeboden als onderdeel van dit arrangement.  Om circa 14:00 uur komt u weer aan in Seward.

Bekijk ons aanbod in de buurt van Kenai Fjords Wilderness Lodge