Voorwaarden

ANVR-Consumentenvoorwaarden

Jan Doets America Tours (KvK 37046406) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen die op deze website.

Jan Doets America Tours heeft ook aanvullende reisvoorwaarden samengesteld. Hiervoor heeft geen overleg plaats gevonden tussen het ANVR en de Consumentenbond in het kader van de Coordinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR voorwaarden zelf en/of om de positie van de consument te versterken. 

Klik hier om de voorwaarden & algemene informatie terug te vinden van Jan Doets America Tours in te zien, in de brochure Mr Know It all.

Indien u een boeking maakt op onze 'Online Ticket Shopper' accepteert en gaat u akkoord met de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij(en).

Voorwaarden Verzekeringen

U kunt de voorwaarden van de verzekeringen van de Europeesche Verzekeringen hier inzien:

Voorwaarden kortlopende reisverzekering.

Voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering.

Overige belangrijke informatie en voorwaarden:

Zero Risk Verzekering*

*U heeft als ingezetene van Belgiƫ de mogelijkheid om gebruik te maken van de Zero Risk verzekering. De dekking voor rechtsbijstand is echter uitgesloten voor iedereen die niet in Nederland woonachtig is.

VliegTips

Voorwaarden Camperverhuurders

Informatie en voorwaarden van de USA & Canada camper verhuurders klik hier