Voorwaarden

ANVR-Consumentenvoorwaarden

Jan Doets America Tours (KvK 37046406) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen die op deze website.

Jan Doets America Tours heeft ook aanvullende reisvoorwaarden samengesteld. Hiervoor heeft geen overleg plaats gevonden tussen het ANVR en de Consumentenbond in het kader van de Coordinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR voorwaarden zelf en/of om de positie van de consument te versterken. 

Klik hier om de voorwaarden & algemene informatie terug te vinden van Jan Doets America Tours in te zien, in de brochure Mr Know It all.

Voorwaarden Verzekeringen

Je kunt de voorwaarden van de verzekeringen van de Europeesche Verzekeringen hier inzien:

Voorwaarden kortlopende reisverzekering.

Voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering.

Overige belangrijke informatie en voorwaarden:

Zero Risk Verzekering*

*Je hebt als ingezetene van Belgiƫ de mogelijkheid om gebruik te maken van de Zero Risk verzekering. De dekking voor rechtsbijstand is echter uitgesloten voor iedereen die niet in Nederland woonachtig is.

Cruise vakantie voorwaarden

VliegTips

Voorwaarden Camperverhuurders

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste informatie en voorwaarden van alle camperverhuurders die je via Jan Doets America Tours kunt boeken. Wil je de informatie en voorwaarden inzien van de camperverhuurder waarmee je op reis gaat of waarmee je hebt gereisd? Klik hieronder op de link van de betreffende camperverhuurder om de informatie en voorwaarden in te zien.

Camperverhuurders in de Verenigde Staten, Zomer 2018 (geldig in vertrekperiode vanaf 1 april 2018 tot en met 31 oktober 2018):

Camperverhuurders in de Verenigde Staten, Zomer 2019 (geldig in vertrekperiode vanaf 1 april 2019 tot en met 31 oktober 2019):


Camperverhuurders in Canada, Zomer 2018 (geldig in vertrekperiode vanaf 1 april 2018 tot en met 31 oktober 2018)

Camperverhuurders in Canada, Zomer 2019 (geldig in vertrekperiode vanaf 1 april 2019 tot en met 31 oktober 2019)