Onze groepsreizen zijn kleinschalig en uitgebalanceerd. Samen met een gids ontdek je de speciale plekjes van jouw vakantiebestemming, de prachtige natuurparken en bruisende steden. Doordat de groepen klein zijn, is er veel persoonlijke aandacht en kan er ter plaatse op jouw wensen ingespeeld worden. Onze groepsreizen zijn ideaal wanneer je niet zelf wilt rijden.

Neem contact met ons op voor een passend reisadvies

Reiseigenschappen van groepsreizen

Luxe mini bus

Je reist tijdens deze reis in een moderne, luxe mini-bus. Het grootste voordeel is dat je met deze bus overal toegang hebt, in tegenstelling tot met een touringcar.

Groepsreis USA

Toeristenklasse accommodaties

Tijdens deze reis verblijf je in toeristenklasse-accommodaties, centraal gelegen of op campings in de nationale parken. Ontbijt en lunch zijn elke dag inbegrepen, het diner is alleen inbegrepen tijdens de overnachtingen op een camping.

Horseshoe Bend in Page, Arizona

Verleng jouw reis

Het is mogelijk de reis aan het begin of het einde te verlengen. Haal nog meer uit jouw vakantie en neem de tijd om Amerika te ontdekken.

Golden Gate Bridge San Francisco California

Kleinschalige en internationale groepen

Je reist in een kleinschalige, internationale groep van minimaal 4 tot maximaal 14 personen. Ook de reisleider is internationaal en spreekt in ieder geval Engels en een tweede vreemde taal.

Groepsreis USA