Naast het reizen per huurauto, camper of cruiseschip, is het ook mogelijk de Verenigde Staten en Canada per trein te ontdekken. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met een auto of camper. Het is de meest relaxte manier van reizen en is op sommige trajecten, zoals de Rocky Mountaineer in Canada, echt een geweldige belevenis. Ook voor treinreizen in Canada of Amerika ben je dus bij Jan Doets aan het juiste adres.

Bekijk onze treinreizen

Reiseigenschappen van treinreizen

Maatwerk en professioneel advies

Diverse reisspecialisten van Jan Doets America Tours hebben persoonlijke ervaring met het reizen per trein in Amerika en/of Canada. Onze kennis is groot en kunnen dus professioneel advies geven waar jij echt iets aan hebt. Daarbij kunnen wij treinreizen naadloos aan laten sluiten in de reis van je dromen.

StedenTrips

Efficiƫnt van stad naar stad met StedenTrip combinaties van Jan Doets. Je reist op een comfortabele manier tussen steden in de VS of Canada en voorkomt hiermee hoge parkeerkosten en de kosten van het huren van een auto of camper. De reisspecialisten van Jan Doets boeken de beste tijdstippen, super efficiƫnt dus!

Luxe treinreis Canada

De meest legendarische treinreis in Noord-Amerika is de Rocky Mountaineer. Deze luxe 2 of 3 daagse treinreizen kun je vergelijken met de luxe van de business class in een vliegtuig. De trein komt op plekken waar geen auto of camper kan komen en toont je pure wildernis en natuurschoon. Tijdens de treinreis wordt je ondergedompeld in comfort en zal het je aan niets ontbreken.

Rocky Mountaineer

Coast to Coast

Een klassieker onder het reizen in Ameriak en Canada zijn de Coast-to-Coast trajecten. Bijvoorbeeld het traject in de VS die dwars door het land loopt. De Canadese variant is de treinreis The Canadian en loopt van Toronto naar Vancouver. Ook voor meerdaagse treinreizen helpen de reisspecialisten van Jan Doets met het maken van de beste keuzes.