New York, Las Vegas, San Francisco, Vancouver, Montreal, Miami en Reykjavik: zomaar een greep uit boeiende plekken die jij kunt bezoeken tijdens een StedenTrip. Doets Reizen regelt sfeervolle accommodaties en excursies tegen de beste prijs!

Bekijk onze stedentrips

Reiseigenschappen van stedentrips

Voordelige excursies

Maak je StedenTrip-pakketreis bij boeking compleet met unieke excursies. Je hebt dan alles van te voren al in orde gemaakt en dat bespaart je kostbare tijd. Wij hebben alle excursies ingekocht en vinden dit persoonlijk een toevoeging voor het hebben van een onvergetelijke reiservaring.

Verrassende combinaties

Waarom maar één stad bezoeken als je er gemakkelijk meer kunt zien? Jan Doets heeft verrassende StedenTrip-combinaties. Tijdens deze voordelige stedentrips reis je per trein of vliegtuig tussen verschillende topsteden in Amerika, Canada en IJsland. Combineer bijvoorbeeld New York met tropisch Miami of, nog spectaculairder: IJsland...

Persoonlijk Informatiepakket

Tijdens een StedenTrip in de VS of Canada is het prettig je tijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Daarom ontvang je van Doets Reizen persoonlijke tips en informatie over de stad of steden die jij gaat bezoeken. Het pakket is geheel op maatgemaakt en tot in de puntjes verzorgd.

Verblijf in sfeervol hotel

Doets Reizen test alle hotels voordat ze worden aangeboden in scherp geprijsde pakketreizen. De hotels liggen allemaal op een toplocatie, in de leukste wijken van het centrum. Na een dag slenteren door de stad kom je tot rust in een prettig en sfeervol hotel. Ook voor maatwerk ben je bij Doets Reizen aan het juiste adres.

Central Park in New York