Toeren in een comfortabele huurauto is dé manier van reizen door de USA, Canada of IJsland. Je doet het in een relaxt tempo. Het kan zomaar zijn dat je ’s morgens een gletsjer ziet en ’s middags in een woestijn bent. Je verblijft altijd in fijne accommodaties op de ‘hotspot’.

Bekijk onze autorondreizen

Reiseigenschappen van autorondreizen

Verrassend & compleet reisbescheidenpakket

Ons zeer complete reisbescheidenpakket zal je verrassen. Het pakket bevat uiteraard de tickets, vouchers en routes (inclusief bijzondere routes), maar ook onze unieke en exclusieve TripTips. Deze reisboeken zijn door onszelf geschreven en zitten boordevol, tips, weetjes en niet te missen hoogtepunten gebaseerd op onze eigen reiservaringen.

Beleef de USA & Canada écht met must-do excursies

Bij het maken van je reservering kun je direct enkele must-do excursies boeken, zodat je Amerika en Canada écht beleeft. Ga bijvoorbeeld berenspotten in Canada, fietsen over de Golden Gate Bridge in San Francisco, orka's spotten of een helikoptervlucht maken over de Grand Canyon.

Knight Inlet Lodge

Top accommodaties op de hotspots

Al onze accommodaties liggen op de hotspots, in het centrum van de stad of in de nationale parken. Jaarlijks kopen wij onze hotels in en checken wij de kwaliteit van de hotels. Daarnaast zorgen wij voor een superscherpe inkoop, waardoor we hotels kunnen aanbieden voor ieder budget.

Pacific Rim National Park Wickaninnish Inn

Wij adviseren uit eigen ervaring

Al onze reisspecialisten bezoeken jaarlijks Amerika , Canada en IJsland. Zij ontdekken de gebieden, bekijken de hotels en ervaren de excursies. Door onze reiservaring en passie kunnen wij je uit eigen ervaring adviseren en helpen met het samenstellen van jouw droomreis.

Rode rotsen in Sedona, Arizona