Een cruisevakantie is de ultieme afsluiting van jouw reis door Amerika of Canada. De luxe hutten, geweldige faciliteiten en het entertainment van topformaat zorgen ervoor dat je de tijd van je leven hebt aan boord van een cruiseschip. De routes zijn fascinerend, bijvoorbeeld: de Inside Passage tussen Canada en Alaska, de Bahamas of de Caribbean. Twijfel niet langer en verleng jouw droomreis met een cruise!

Bekijk onze cruisevakanties

Reiseigenschappen van cruisevakanties

Groot en divers aanbod

Op onze website wordt slechts een klein aantal van de totale mogelijkheden per cruiseschip weergegeven. Ons standaard aanbod bestaat uit cruises met Holland America Line, Royal Caribbean International en Seabourn. Natuurlijk kunnen onze reisspecialisten elke andere gewenste cruisemaatschappij en route voor jou reserveren. Interesse in een cruise die niet op onze website vermeld staat? Neem direct contact met ons op en dan stellen wij jouw maatwerkreis met zorg samen.

Seabourn Cruiseline

Vervelen is geen optie

Een cruisevakantie staat voor plezier en genieten. Hoe groot of hoe klein het schip is waar mee je reist, ze bieden allemaal voldoende vermaak en entertainment. Van intieme live optredens tot grote een theaterproductie, aan boord is alles mogelijk. Een casino, bar, restaurant, disco, ijsbaan, klimmuur, golfsurfsimulator of indoor skydive experience zijn slechts enkele voorbeelden van de vele faciliteiten die de hedendaagse cruiseschepen je te bieden hebben.

Liberty of the Seas Royal Caribbean

Een hotelkamer op zee

De luxe hutten aan boord van de cruiseschepen beschikken over de faciliteiten die een gemiddelde hotelkamer ook biedt. Zo is er een tweepersoonsbed, tv, zitje en heb je de beschikking over je eigen badkamer in de hut. Kies altijd voor een buitenhut is ons advies. Deze hutten hebben een raam waardoor je het besef van dag en nacht blijft houden. Dit in tegenstelling tot de binnenhutten, waar helemaal geen daglicht naar binnenkomt. Extra veel privacy en ruimte? Kies dan voor een hut met een eigen balkon.

Seabourn Cruiseline

Heerlijke manier van reizen

Overdag geniet je van de meest geweldige bestemmingen en 's nachts, terwijl je slaapt, reis je verder naar de volgende ontdekking. Je komt hierdoor volledig uitgerust aan in een andere plaats of soms zelfs een ander land. Deze manier van reizen is daarom super relaxt. Ook de dagen op zee, wanneer het schip niet afmeert, zijn een ervaring op zich. Je hebt dan volop de tijd om te genieten van vele faciliteiten die het cruiseschip te bieden heeft.

Bahamas