Telegraph Cove Lodge

Klasse: Hotelcategorie 1

De Telegraph Cove Lodge is gelegen in Telegraph Cove op de top van de heuvel en biedt een fantastisch uitzicht over de baai. De Telegraph Cove Lodge is onderdeel van het Telegraph Cove Resort en ze bieden lodges, een klein hotel, een bosrijke camping, een pub/restaurant, winkel en boot aanmeer faciliteiten aan. Telegraph Cove Resort is de toegangspoort tot de Broughton-archipel, het grootste marine park in British Columbia. De vele eilanden bieden jou beschutte wateren, afgelegen baaien en een adembenemende uitzicht  op de prachtige bergen in het oosten en de wateren van Queen Charlotte in het westen.

Alle kamers van de Telegraph Cove Lodge hebben twee queensize bedden, een complete badkamer, wifi, en een zithoek met een adembenemend uitzicht op de Johnstone Strait. De inrichting van de kamers zijn strak, simpel en modern.

Telegraph Cove biedt een scala aan werkelijk fantastische activiteiten aan die jij kan doen tijdens een verblijf in het resort. Activiteiten in de buurt kunnen zijn; walvissen kijken, zalmvissen, kajakken, beren spotten, een zalmbarbecue op woensdag en zaterdag. Reserveren wordt hier wel voor aanbevolen. In feite is er zoveel te doen en te ontdekken dat de meeste mensen jaar na jaar terugkeren om iets nieuws te ontdekken.

 

Bekijk ons aanbod in de buurt van Telegraph Cove Lodge