The Gates Hotel

Klasse: Hotel Categorie 2

Wanneer je Key West op komt rijden kom je al vrij snel het Gates Hotel tegen. Op ongeveer 10 tot 15 minuten rijden vanaf het hotel kom je in het centrum van Key West, met Duval Street, Mallory Square en het Southern Most Point. Het openbare strand van Key West ligt op ongeveer 5 tot 10 minuten rijden vanaf het hotel.

Sfeer Het hotel is begin 2016 geheel gerenoveerd  en heeft een jonge en frisse uitstraling. Het  hotel trekt vooral veel jonge stellen vanuit de hele wereld aan. De vele foto’s en de kleuren die gebruikt zijn zorgen ervoor dat de echte Florida en beach stijl niet ontbreekt. Door de live muziek die geregeld bij het hotel plaats heerst er bij dit hotel ook een zeer levendige sfeer.  De live muziek en het ontbreken van faciliteiten voor kinderen, zorgen ervoor dat dit hotel minder geschikt voor je is als je op zoek bent naar een rustige of kindvriendelijke accommodatie.

Faciliteiten

In de lobby wordt dagelijks een gratis ontbijtbuffet klaar gezet voor een klein en simpel ontbijt, daarnaast is er een zwembad, een echte rumbar, restaurant en een fitnessruimte. Bij het hotel kan je gebruik maken van fietsen en er is een shuttle service naar de Old Town van Key West aanwezig. Naast het hotel staat vaak een hippe foodcar.

Kamers De kamers zijn ingericht met lichte, zomerse kleuren en voorzien van een tweepersoonsbed, kluisje, koelkastje, strijkfaciliteiten en koffiezetapparaat. De badkamer is voorzien van een bad of douche en toilet.

Ter plaatse te betalen: verplichte resort fee van circa 29,- USD per kamer per nacht (onder voorbehoud van wijzigingen), hiervoor kan je gebruik maken van gratis shuttle service naar de Old Town van Key West, gratis parkeren, gratis Wi-Fi, entertainment en activiteiten bij het zwembad.

Bekijk ons aanbod in de buurt van The Gates Hotel