Wahweap Campground

Klasse: Hotelcategorie 1

Wahweap Campground is gelegen in het schitterende Glen Canyon National Recreation Area in de nabijheid van de plaats Page, Arizona. Hiermee is Wahweap Campground een ideale uitvalsbasis voor mensen die tijdens hun reis een bezoek willen brengen aan Antelope Canyon en Horseshoe Bend.

De camperplaatsen op Wahweap Campground beschikken over full hook-up aansluitingen (water, elektriciteit en riolering), picknicktafels en een vuurring. De camping biedt daarnaast een campingwinkel waar je terecht kunt voor diverse (kampeer)benodigdheden en voor het inkopen van de dagelijkse boodschappen (open tot 17.00 uur). Bij deze campingwinkel vind je tevens zeer nette en goed onderhouden sanitaire voorzieningen, zoals muntdouches en een wasserette waar je een wasje kunt draaien, indien nodig. Gasten van Wahweap Campground kunnen gebruikmaken van een gratis WiFi internetverbinding, zodat reisverslagen kunnen worden bijgewerkt en zodat tevens het nieuws vanuit het thuisfront via internet gevolgd kan worden.

Ook leuk om te weten: vanaf Wahweap Campground kun je wandelen naar Wahweap Swim Beach, waar je een heerlijke en verfrissende duik kunt nemen in Lake Powell.

Bekijk ons aanbod in de buurt van Wahweap Campground