Toeren in een comfortabele huurauto is dé manier van reizen door de USA. Je doet het in een relaxt tempo. Het kan zomaar zijn dat je ’s morgens in de hoge bergen bent en ’s middags in een woestijn. Je verblijft altijd in top accommodaties op de ‘hotspot’.

Bekijk onze autorondreizen in Amerika

Reiseigenschappen van autorondreizen in Amerika

Wij adviseren uit eigen ervaring

Al onze reisspecialisten bezoeken jaarlijks Amerika en Canada. Zij ontdekken de gebieden, bekijken de hotels en ervaren de excursies. Door onze reiservaring en passie kunnen wij je uit eigen ervaring adviseren en helpen met het samenstellen van jouw droomreis.

Canyonlands NP in Utah

Verrassend & compleet reisbescheidenpakket

Ons zeer complete reisbescheidenpakket zal je verrassen. Het pakket bevat uiteraard de tickets, vouchers en routes (inclusief bijzondere routes), maar ook onze unieke en exclusieve TripTips. Deze tips zijn door onszelf geschreven en zitten boordevol, tips, weetjes en niet te missen hoogtepunten gebaseerd op onze eigen reiservaringen.

Top accommodaties op de hotspots

Al onze accommodaties liggen op de hotspots, in het centrum van de stad of in de nationale parken. Jaarlijks kopen wij onze hotels in en checken wij de kwaliteit van de hotels. Daarnaast zorgen wij voor een superscherpe inkoop, waardoor we hotels kunnen aanbieden voor ieder budget.

Amangiri Resort bij Page, Arizona

Beleef de USA écht met must-do excursies

Bij het maken van je reservering kun je direct enkele must-do excursies boeken, zodat je Amerika écht beleeft. Ga bijvoorbeeld walviassen spotten in Boston, fietsen over de Golden Gate Bridge in San Francisco, of een helikoptervlucht maken over de Grand Canyon.

Horseshoe Bend in Page, Arizona