IJsland is ook individueel per huurauto te bezoeken. Je reist dan zelfstandig en komt op die manier op de mooiste plekjes van het eiland. Jan Doets IJsland-autoreizen zijn rustig qua opbouw, zodat je ├ęcht tijd hebt om watervallen, gletsjers en mosrosten te zien. Je verblijft in sfeervolle hotels en huurt een auto naar keuze. Je kunt de reis geheel op maat, naar eigen wens samenstellen in overleg met onze IJsland-reisspecialisten.

Bekijk onze autorondreizen in IJsland

Reiseigenschappen van autorondreizen in IJsland

Sfeervolle hotels

Tijdens jouw IJsland rondreis verblijf je in streng geselecteerde en sfeervolle hotels. Op deze manier kom je naast het zien van alle prachtige natuur ook heerlijk tot rust. IJsland is een vakantiebestemming voor echte natuurliefhebbers en accommodaties staan daarom in de meeste gevallen op prachtige locaties.

Combineer met Amerika en/of Canada

Je hebt bij Doets Reizen de mogelijkheid om naast een (korte) individuele autovakantie op IJsland om door te vliegen naar talloze bestemmingen in Amerika en Canada. Hierdoor is het mogelijk om zowel op IJsland maar ook bestemmingen zoals Alaska, West Canada, de Amerikaanse Rockies, Florida of de Oostkust te zien. Uniek en super verrassend!

Uitgebalanceerde routes

Doets Reizen biedt verschillende pakketreizen die bestaan uit vliegreizen, hotelovernachtingen, autohuur en eventueel excursies. Wij zorgen ervoor dat de reisafstanden perfect aansluiten op hetgeen wat er te zien onderweg. Zo hoef je nooit iets te missen en heb je ├ęcht tijd om IJsland te zien en te ervaren.

Kennis en persoonlijk advies

Reisspecialisten van Doets Reizen hebben veel reiservaring in IJsland. Jouw wensen staan centraal en kunnen je vertellen welke mogelijkheden er zijn. Samen stippelen wij de beste route voor je uit zodat jij optimaal geniet van je IJslandvakantie.