Met een compleet uitgeruste camper door Amerika of Canada toeren is een ultieme droom voor velen. Met de camper beschik je over alle gemakken en verblijf je op prachtige campings te midden van spectaculaire natuur. Doets Reizen boekt complete arrangementen en eventueel campings.

Bekijk onze camperreizen

Reiseigenschappen van camperreizen

Campers in alle soorten en maten

Doets Reizen werkt al jaren samen met veel gerenommeerde camperverhuurders in Noord-Amerika. Veel van deze verhuurders beschikken over een gevarieerde vloot van campers; variƫrend van camperbussen tot ruime familiecampers. Wat je ook zoekt voor jouw campervakantie in Noord-Amerika, bij Doets Reizen vind je altijd een campertype dat past bij jouw wensen, maar ook bij je reisbudget.

Met de camper op het strand

Handige campertool voor maatwerk

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het huren van een camper in Noord-Amerika? Bij Doets Reizen kun je te allen tijde een vrijblijvende prijsopgave maken via de online tool. Nadat je hier je gegevens invult, zoals de gewenste ophaallocatie, ophaaldatum, inleverlocatie, inleverdatum, enzovoorts, krijg je direct een prijsoverzicht te zien met de types die passen bij jouw wensen en reisgezelschap. Ideaal!

Apollo onderweg op de Route 66

Uitstekend advies uit eigen ervaring

Bij Doets Reizen weten we waarover we praten. Al sinds 1981 zijn wij actief op het gebied van reizen naar Noord- Amerika, waarbij onze medewerkers jaarlijks zelf naar Amerika of Canada afreizen om te ervaren hoe het is om in deze landen met een camper te reizen. We kunnen dus met veel gevoel overbrengen wat een camperreis in Amerika en Canada inhoudt en je uit eigen ervaring informeren, bijvoorbeeld over de beste campings, de mooiste routes die je kunt bereizen met de camper, en over alle belangrijke aspecten die komen kijken bij het reizen met een camper.

Noord Amerika begint in Noord Holland

Noord Amerika begint al in Noord Holland! Bij het kantoor van Doets Reizen in Heerhugowaard vind je namelijk een heuse Camper & Car City waar je maar liefst drie Noord- Amerikaanse campers en een sportieve Amerikaanse auto kunt komen bekijken! Door alvast een kijkje te nemen bij de voertuigen in onze Camper & Car City, krijg al een uitstekende indruk van wat je ter plaatse in Amerika of Canada kunt verwachten. Kom ook een kijkje nemen en laat de vakantievoorpret alvast beginnen!