'The Sunshine State' Florida heeft alle ingrediënten voor een prachtige campervakantie. Het fijne aan deze staat is niet alleen het heerlijke klimaat, maar vooral ook het feit dat de reisafstanden tussen de bezienswaardigheden voor Amerikaanse begrippen relatief klein zijn. Door de variatie aan bezienswaardigheden en de relatief kleine afstanden, leent Florida zich meer dan uitstekend voor het maken van een campervakantie met het gezin. Want wat is er nu leuker dan kamperen in de buurt van een van de vele themaparken bij Orlando, afgewisseld met een tussenstop op een paradijselijke strand langs de Golf van Mexico?

Bekijk onze camperreizen in Florida

Reiseigenschappen van camperreizen in Florida

De mooiste kampeerplekken

Florida is een populaire vakantiebestemming en de faciliteiten voor reizigers zijn dan ook uitstekend! Doets Reizen kent de allerbeste plekjes waar je met de camper kunt kamperen. "The Sunshine State" beschikt bijvoorbeeld over prachtige camping resorts, waaronder in de buurt van de themaparken bij Orlando, maar ook over schitterende campings in de vele State Parks, zoals bij het Long Key State Park, waar je verblijft aan het strand en de dag kunt doorbrengen met leuke activiteiten op en nabij het water!

Cruise America in Florida

Tijdloos genieten!

Bij Doets Reizen draait alles om beleving. Zo bieden wij de mogelijkheid om Florida op een unieke manier te gaan verkennen met een klassieke Volkswagen camperbus van Florida Oldscool Campers! Je stapt in een tijdmachine op wielen en maakt een tijdloze reis langs de vele highlights van de staat. Omdat de reisafstanden binnen Florida relatief kort zijn, leent de staat zich uitstekend voor het maken van een reis met een klassieke camperbus, waarmee het reistempo doorgaans wat lager ligt. Ach ja, een welbekend gezegde luidt immers: het gaat niet om de bestemming, maar om de reis naar de bestemming!

Florida Oldscool Campers

Veel keuze

In Florida werken wij samen met veel gerenommeerde camperverhuurders, welke een ruim aanbod hebben qua campertypes om Florida mee te gaan verkennen. Afhankelijk van je reisgezelschap kunnen wij je een passend advies geven over welk campertype het beste bij jou past. Bij Doets Reizen vind je altijd een geschikt campertype voor jouw droomreis door Florida!

Met de camper op het strand

Extra reisbeleving

Voor nog meer reisbeleving biedt Doets Reizen talloze leuke en spannende excursies waarmee je jouw campervakantie in Florida nog onvergetelijker kan maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een airboat tour bij Everglades National Park waarbij je over het wateroppervlak scheert, of een bezoek aan het Kennedy Space Center, waar je in "buitenaardse sferen" komt en oog in oog zult staan met indrukwekkende ruimtevaartuigen!

Winkelen in Orlando Florida