In West-Amerika kom je altijd tijd tekort! Dit gebied is namelijk zo divers qua natuur, steden en routemogelijkheden, dat het simpelweg onmogelijk is tijdens een campervakantie alle hoogtepunten te zien. Desalniettemin blijft West- Amerika vanwege dit feit een onuitputtelijke bron van inspiratie voor een onvergetelijke reis. Van de Pacific Northwest, waar je kunt kamperen in een gebied met gematigde regenwouden en vulkanen, tot de besneeuwde bergtoppen van de machtige Rocky Mountains en van de woestijnen in Arizona en New Mexico tot de kleurrijke canyons van Utah; je raakt nooit uitgekeken!

Bekijk onze camperreizen in West Amerika

Reiseigenschappen van camperreizen in West Amerika

Zoveel wensen, zoveel smaken

Zo divers als West Amerika is als bestemming, zo divers is het aanbod aan camperverhuurders en campertypes. Zie je door de bomen het bos niet meer? Jan Doets helpt je graag op weg! Zo weten wij precies in welke bestemmingen campverhuurders een verhuurlocatie hebben, en tevens welke campertypes er worden verhuurd vanuit die locaties. Welke wensen je ook hebt voor een campervakantie in West Amerika, we vinden altijd de camper die het beste op jouw wensen aansluit.

Met de camper toeren door Utah

Onbegrensde mogelijkheden

Amerika is het land van onbegrensde mogelijkheden, dat is inmiddels een bekend gegeven. Soms kan het echter gebeuren dat de beschikbaarheid van een gewenste vlucht en / of camper beperkt is, waardoor er gezocht moet worden naar een alternatief. Geen nood, want Jan Doets beschikt over een wijdverspreid netwerk van aanvliegsteden en locaties van camperverhuurders in West Amerika, waardoor wij voor jouw reisplannen altijd het best passende alternatief kunnen boeken!

Road Bear RV camper met palmen op de voorgrond

Efficiënte reisroute met campings

Het zoeken naar leuke campings met goede faciliteiten en met een goede ligging kan een behoorlijke uitdaging zijn voor een camperreis in West Amerika. Jan Doets America Tours kan voor jouw reis campings boeken bij diverse hotspots in West Amerika, bijvoorbeeld bij Bryce Canyon National Park, Page en Monument Valley. Ook kun je bij Jan Doets kiezen voor een complete, all inclusive campingreis met een efficiënte reisroute door West Amerika, waarbij alle campingovernachtingen op toplocaties zijn inbegrepen!

Kamperen op een mooie camping in West Amerika

Geen zorgen met de Zero Risk!

Een campervakantie in West Amerika is een bijzondere en unieke reiservaring, waarbij je zorgeloos wilt genieten en ter plaatse niet met onaangename verrassingen wilt worden geconfronteerd. Bij Jan Doets kun je de Zero Risk verzekering bijboeken voor jouw camperhuur in Amerika. Het boeken van deze verzekering is niet verplicht, maar één van de voordelen van de Zero Risk is dat de dekking voor aansprakelijkheid ten opzichte van derde partijen US$1.000.000,- bedraagt, bovenop de basisdekking van de camperverhuurder. Zo kun je zorgeloos reizen door heel Amerika!

Een tussenstop met de camper langs de Pacific Ocean