Met de hele familie of vriendengroep op reis? Kies dan voor een FamilyTrip bij Jan Doets. Op veel plekken in de USA of Canada hebben wij prachtige accommodaties geselecteerd, vaak met een volledig ingerichte keuken, ruime woonkamer en meerdere slaapkamers. Dit zorgt ervoor dat je met z'n allen heerlijk kunt genieten, een 'home away from home'!

Bekijk onze familievakantie

Reiseigenschappen van familievakantie

Zelf koken

Tijdens de Family VillaTrips verblijf je waar mogelijk in een accommodatie met volledig ingerichte keuken. Wat is er gezelliger dan heerlijk met z'n allen uitgebreid te ontbijten voor je op avontuur gaat. Onthoud wel dat de producten in de supermarkten van Amerika en Canada over het algemeen duurder zijn dan wij gewend zijn. Hierdoor hoeft een zelfbereide maaltijd niet altijd goedkoper uit te vallen dan een maaltijd in een restaurant. Maar het is natuurlijk wel heel gezellig om met je eigen gezelschap in jouw huis of appartement te genieten van een heerlijke maaltijd.

Yosemite NP in California

Een eigen zwembad

De Family VillaTrips zijn uitermate geschikt als je wilt genieten van "Fun in the Sun". Het is namelijk op veel plaatsen mogelijk om een villa met eigen zwembad te reserveren. Onze reisspecialisten vertellen je graag over de mogelijkheden van huizen met een privé zwembad. Neem direct contact op om jouw droomreis samen te stellen.

Villa Florida USA

Relaxed reistempo

De routes van onze Family VillaTrips zijn zo samengesteld dat deze goed aansluiten bij het reizen met (kleine) kinderen. De afstanden die je op een reisdag aflegt zijn, voor Noord Amerikaanse begrippen, niet al te lang. Je verblijft tijdens deze reizen vaak langer op één locatie, dit zorgt voor heel veel rust in de reis.

Familie in Canada

Eigen ervaring

Veel van onze reisspecialisten beschikken zelf over een gezin. Zij weten dus als geen ander hoe het is om op reis te gaan met (kleine) kinderen en waar je allemaal aan moet denken. Ook kennen zij de bestemmingen op hun duimpje. Het advies wat je van onze reisspecialisten krijgt is dus geheel uit eigen ervaring.

Golden Gate Bridge San Francisco California