Combineer jouw favoriete sport, golfen, met een fantastische rondreis door Amerika of Canada. De golfbanen ontstijgen het niveau qua kwaliteit en service en zijn zeer uitdagend. Naast het golfen heb je uiteraard genoeg tijd om te genieten van de bruisende steden en indrukwekkende natuur.

Bekijk onze golfreizen

Reiseigenschappen van golfreizen

Tee Time reserveringen

Wij reserveren de tee times voor jou op 18 holes golfbanen met 72 par. Natuurlijk reserveren wij ook direct een golfcart voor je. Gemak en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden.

Jasper - Golf

Golfbanen liggen op TOP locaties

Alle golfbanen liggen op toplocaties, aan zee, tussen de bergen, naast meren of moerrassen. Doordat de golfbanen midden in de natuur liggen is het kans op het spotten van wildlife groot. Alligators, beren, herten, dat kan alleen in Amerika en Canada!

Palm Springs - Indian Canyons

Compleet reisbescheiden pakket incl. golfballen en tees

Ongeveer 6 weken voor vertrek ontvang je het complete reisbescheiden pakket. Naast de tickets, vouchers en routes (incl. bijzondere routes) zitten er in het pakket ook golfballen en tees. Door onze unieke en exclusieve TripTips mis je geen hoogtepunt. Nog zo'n gemak van Doets.

TripTips Jan Doets

Geen gejakker

Tijdens jouw golfvakantie zorgen wij ervoor dat je relaxed van plaats naar plaats kunt rijden. Geen lange afstanden maar uitgebalanceerde routes zodat je optimaal kunt genieten van jouw welverdiende vakantie.

Victoria - Golf