Keurmerken

Jan Doets America Tours beschikt over de volgende keurmerken.

ANVR

Jan Doets is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Op de reizen die we aanbieden zijn de reisvoorwaarden van het ANVR van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Bekijk de website van de ANVR voor meer informatie.


Calamiteitenfonds

Jan Doets America Tours is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze garantie houdt in dat je als consument (een deel van) de reissom terug krijgt, indien wij als gevolg van een calamiteit de reis niet of niet volledig kunnen uitvoeren. Je krijgt de noodzakelijke meerkosten vergoed, indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriƫren. Het calamiteitenfonds zal hierbij bepalen wanneer zij iets zien als een calamiteit.


SRG

Jan Doets America Tours is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Alle gepubliceerde reizen, met uitzondering van lijndienstvluchten die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis, vallen onder de garantie van de SGR. Dit houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruit betaalde reisgeld retour te ontvangen, als de wederpartij door onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Wanneer de overeenkomst mede het vervoer omvat en de bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.