• Pre-order: ReisGlossy 2020

  In september 2019 komt de nieuwe ReisGlossy uit. Bestel nu alvast jouw gratis exemplaar.

 • ReisGlossy 2019

  Bestel hier jouw Doets ReisGlossy 2019. In deze 7e editie zul jij als lezer geïnspireerd worden voor het maken van een juiste keuze op het gebied van een Amerika, Canada of IJsland vakantie. Bestel nu jouw gratis exemplaar!

 • Mr. Know it All 2019

  Deze brochure bevat alle informatie die je nodig hebt om zorgeloos op reis te gaan. In de Mr. Know it All Brochure krijg je uitgebreide uitleg en tips over autohuur en verzekeringen. Daarnaast zijn ook de reisvoorwaarden van Doets Reizen en de ANVR reisvoorwaarden hier te vinden.

 • ReisGlossy 2018

  Bestel de Doets ReisGlossy 2018, alweer de 6e editie van ons inspirerende luxe magazine over reizen in Amerika en Canada. In deze editie veel aandacht voor bijzondere plekjes en natuurparken. Ook komen er zoals altijd Jan Doets-klanten en medewerkers aan het woord en vertellen over hun reisavonturen. De Doets ReisGlossy is zeer handig voor toekomstige reizigers, maar vooral inspirerend.

 • ReisGlossy 2017 cover

  ReisGlossy 2017

  Bestel de Doets ReisGlossy 2017. In deze 5e Jubileumeditie veel aandacht voor USA- en Canadavakanties. Jan Doets-klanten en medewerkers komen aan het woord en vertellen over hun reisavonturen. Handig voor toekomstige reizigers, maar vooral inspirerend. De Doets ReisGlossy 2017 sturen we gratis per post naar je toe!

 • ReisGlossy 2016 cover

  ReisGlossy 2016

  Bestel onze inspirerende ReisGlossy boordevol informatie over Amerika en Canadavakanties. Deze editie is alleen nog online te bekijken.

 • ReisGlossy 2015 cover

  ReisGlossy 2015

  Wil je alvast wegdromen bij geweldige vakantiebestemmingen in de USA en/of Canada? In deze editie van de Doets ReisGlossy is veel aandacht voor camper-en autovakanties, en natuurlijk stedentrips. Ook klanten en reisspecialisten van Jan Doets komen aan bod. Deze editie is alleen nog online te bekijken.

 • ReisGlossy 2013 cover

  ReisGlossy 2014

  Het 140 pagina tellende reis- en lifestylemagazine: de 'Jan Doets Reisglossy'. Vanzelfsprekend is er veel aandacht voor Amerika en Canada, maar ook de reisemotie van onze 'Jan Doetsers', gepassioneerde reizigers en unieke tips&tricks komen aan bod! Deze editie is alleen nog online te bekijken.

 • ReisGlossy 2013 cover

  ReisGlossy 2013

  Het eerste reis- en lifestylemagazine van Jan Doets America Tours: de 'Jan Doets ReisGlossy'! Vanzelfsprekend is er veel aandacht voor Amerika en Canada, maar ook reiservaringen van onze 'Jan Doetsers', gepassioneerde reizigers en unieke tips&tricks komen aan bod. Deze editie is alleen nog online te bekijken.