7 reizen gevonden

Reizen

 • Mrs. Canada Favorites: 2018 Vroegboek Editie

  Autorondreis, 22 dagen

  Wil jij in 2018 op vakantie in Canada? Boek dan zo vroeg mogelijk je reis bij Jan Doets. Je profiteert dan van optimale vroegboektarieven en perfecte beschikbaarheid op de mooiste locaties. Mrs. Canada heeft daarom nú al onze best-seller vakantie beschikbaar gemaakt. Alle favoriete bestemmingen zijn vertegenwoordigd in deze 22-daagse autovakantie. Extra leuk is het bezoek aan Vancouver Island met als hoogtepunt Pacific Rim National Park. Natuurlijk bezoek je tijdens deze reis ook nationale parken als Yoho, Banff en Jasper.

 • Grizzly Safari in de Knight Inlet

  Specialtrip, 10 dagen

  Een reis naar de beroemde Knight Inlet Lodge in West-Canada is misschien wel één van de meest bijzondere belevenissen in je leven. Tijdens deze speciale reis bezoek je de Knight Inlet en ervaar je op comfortabele manier de essentie van Canada. Dit gebied bestaat uit ongerept regenwoud waar veel wildlife zoals Grizzly's, Orka's en Bald Eagles leven. Tijdens dit compleet verzorgde arrangement ga je dagen lang met professionele gidsen op pad in de natuur. Boottochten, watervliegtuigjes, wandelingen... alles is tot in de puntjes geregeld. Deze reis kan compleet naar eigen wens worden aangepast.

 • CampingTrip West Canada from Rockies to Ocean

  Camperreis, 24 dagen

  Spectaculaire bergpieken, wildlife, watervallen, kraakheldere meren, uitgestrekte prairies en weelderige naaldbossen; dit is slechts een kleine greep uit wat jou te wachten staat in West Canada! Deze onvergetelijke camperreis neemt je vanuit cowboystad Calgary mee op een route door de machtige Canadian Rockies, Banff en Jasper National Park. Vanuit de Rockies reis je verder naar de kust van British Columbia en de oerbossen op Vancouver Island.

 • Ultimate Rail & Cruise Journey in Alaska en Canada

  Specialtrip, 22 dagen

  Ga deze zomer op ontdekkingsreis in Canada en Alaska via onze comfortabele Rail & Cruise reis. Het bijzondere aan deze reis is dat je geen auto of camper nodig hebt en de mooiste natuurlandschappen per luxe Rocky Mountaineer trein, Holland America Line Cruise en begeleide groeptours zult ontdekken. Deze ultieme Rail & Cruise vakantie is zeer compleet en luxe en tot in de puntjes georganiseerd. Je bezoekt onder andere Glacier Bay National Park, Banff en Jasper National Park en maakt twee bijzondere treinreizen per Rocky Mountaineer.

 • CampingTrip West Canada Mountain Peaks Trail

  Camperreis, 25 dagen

  Ontdek het meest spectaculaire natuurschoon ter wereld tijdens een onvergetelijke camperreis vanuit Vancouver naar Calgary! Gletsjers, besneeuwde bergpieken, oeroude bossen, kristalblauwe meren en een ongekend scala aan wilde dieren; de westkust van Canada heeft alle ingrediënten voor een schitterende vakantie met de camper. Na een bezoek aan Vancouver Island reis je door naar de machtige Canadian Rockies, waar de meren en imposante bergpieken langs de Icefields Parkway op je wachten. In de avond geniet je bij het kampvuur of bij de barbecue heerlijk na!

 • CampingTrip West Canada Classic Explorer

  Camperreis, 26 dagen

  Canada, land van het meest spectaculaire natuurschoon ter wereld! Gletsjers, besneeuwde bergpieken, oeroude bossen, kristalblauwe meren en een ongekend scala aan wilde dieren; West Canada is de bestemming bij uitstek voor een onvergetelijke campervakantie. Vanuit het sfeervolle Vancouver reis je per camper van hoogtepunt naar hoogtepunt. Van de oeroude regenwouden van Vancouver Island tot de gezellige avonturiersplaats Whistler, en van de machtige bergpieken en meren langs de Icefields Parkway tot de glooiende en groene Okanagan Valley!

 • Spirit Bear Adventure

  Autorondreis, 10 dagen

  Beleef de 'spirit' van Canada tijdens deze reis naar de unieke Spirit Bear Lodge. Bezoek The Great Bear Rainforest: een gebied met een gigantisch regenwoud dat intact is gebleven. Dit is het bos dat de Kitasoo/Xai’xais First Nations (Indianen) delen met een heel bijzonder dier, genaamd Moskgm’ol (de Spirit Bear of Kermode Bear). Je kunt dit bijzondere arrangement verder uitbreiden met een rondreis per auto of camper. Neem contact met ons op voor de geweldige mogelijkheden!