30 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Camperreizen

 • El Monte RV Wegbrengspecial: van Chicago naar Las Vegas

  Camperreis, 18 dagen

  Haal in maart van 2019 een splinternieuwe El Monte RV camper op in Middlebury (ten oosten van Chicago) en maak een onvergetelijke roadtrip over de Amerikaanse scenic highways en byways naar Las Vegas! De camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • El Monte RV Wegbrengspecial: van Chicago naar San Francisco

  Camperreis, 18 dagen

  Haal in maart van 2019 een splinternieuwe El Monte RV camper op in Middlebury (ten oosten van Chicago) en maak een onvergetelijke roadtrip over de Amerikaanse scenic highways en byways naar San Francisco! De camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • El Monte RV Wegbrengspecial: van Chicago naar Los Angeles

  Camperreis, 18 dagen

  Haal in maart van 2019 een splinternieuwe El Monte RV camper op in Middlebury (ten oosten van Chicago) en maak een onvergetelijke roadtrip over de Amerikaanse scenic highways en byways naar Los Angeles! De camper is van alle gemakken voorzien, zodat jij optimaal geniet van de uitgestrekte prairies, duizelingwekkende canyons en de spectaculaire rotsformaties. De diversiteit en onbeperkte mogelijkheden van Amerika zullen je verbazen!

 • Florida vanuit Orlando (Kissimmee)

  Camperreis, 18 dagen

  Orlando is 'The Fun Capital of The World' en de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke campervakantie in Florida en het Amerikaanse zuidoosten! Ontdek het uitgestrekte, moerasachtige landschap in het beroemde Everglades National Park terwijl je op een airboat over het water glijdt. Voel je weer kind bij de vele Disney-figuren in de Walt Disney World parken bij Orlando. Relax op de meest paradijselijke stranden langs de Golf van Mexico, of vergaap jezelf aan de indrukwekkende ruimtevaartgeschiedenis in de NASA Rocket Garden bij het Kennedy Space Center.

 • West-Amerika vanuit San Francisco

  Camperreis, 20 dagen

  De iconische Golden Gate Bridge verklapt al een beetje wat je te wachten staat tijdens deze camperreis vanuit San Francisco. Deze bruisende stad vormt de toegangspoort tot de meest spectaculaire Amerikaanse hoogtepunten, welke jij per camper zult gaan ontdekken tijdens de reis van je leven! De prachtige California Coast, de watervallen en machtige granieten rotsformaties van Yosemite National Park, de imposante sequoiabomen en de uitgestrekte canyons; reizen naar Amerika is zo verslavend!

 • West-Canada vanuit Vancouver

  Camperreis, 22 dagen

  Vanuit Vancouver - een wereldstad met een ongekend mooie ligging - reis je per camper door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West Canada en beleef je de reis van je leven! Ga op een onvergetelijke ontdekkingsreis; van de gletsjers en meren langs de indrukwekkende Icefields Parkway tot de oerbossen op Vancouver Island, en van de watervallen in het verrassende Wells Gray Provincial Park tot de glooiende wijngaarden in de prachtige Okanagan Valley. Met de camper beleef je in alle natuurpracht van West Canada een droomreis die je nooit meer zult vergeten!

 • Oost-Canada vanuit Toronto

  Camperreis, 20 dagen

  Duizenden meren, bruisende steden, de schilderachtige Atlantische kust waar pittoreske dorpjes en vuurtorens worden afgewisseld met bizarre rotsformaties en steile fjorden; de oostkust van Canada staat garant voor een onvergetelijke en zinderende campervakantie! Ontdek wat je maar wilt tijdens deze camperreis; peddel over de meren en verken de bosrijke heuvels in het Algonquin Provincial Park, of geniet van de Europese charme in Montreal en Quebec. En wat dacht je van het spectaculaire geraas van de indrukwekkende Niagara Falls om de hoek bij Toronto? Oost Canada biedt alles wat je reislustige hart begeert!

 • Highlights van West Canada vanuit Calgary

  Camperreis, 21 dagen

  Onvergetelijke camperreis, die je van alle natuurrijkdom in West Canada laat genieten. Spectaculaire bergpieken, wildlife, watervallen, kraakheldere meren, uitgestrekte prairies en weelderige naaldbossen; dit is slechts een kleine greep uit wat jou te wachten staat! Deze reis neemt je vanuit cowboystad Calgary mee op een route door de machtige Canadian Rockies, Banff en Jasper National Park. Vanuit de Rockies reis je verder naar de kust van British Columbia en de oerbossen op Vancouver Island. Wie kan al deze ongerepte natuurpracht weerstaan?

 • CampingTrip West-Amerika vanuit San Francisco

  Camperreis, 26 dagen

  Camperreis waarbij je ogen tekort komt! Met de camper reis je onder meer langs de adembenemende kustlijn van 'Big Sur', de beroemde heuvels van Hollywood, de duizelingwekkende dieptes van de Grand Canyon, gokparadijs Las Vegas en de sprookjesachtige rotspartijen in Yosemite National Park. Deze camperreis laat je zóveel verschillende werelden zien. Leuk met jonge kinderen. Of als je de tijd aan jezelf hebt.

 • CampingTrip Gouden Staten vanuit San Francisco

  Camperreis, 23 dagen

  De "Gouden Staten" California, Arizona en Nevada bieden een ongekend scala aan hoogtepunten om te gaan ontdekken en beleven tijdens deze camperreis. Tijdens deze onvergetelijke roadtrip geniet je onder andere van de spectaculaire kust bij Big Sur, de glitter en glamour van Los Angeles, de gigantische cactussen van Saguaro National Park, het groen-rode landschap bij het schilderachtige Sedona, maar uiteraard ook van Grand Canyon National Park, de shows van Las Vegas en de duizelingwekkende watervallen van Yosemite National Park! Extra leuk: in Tucson verblijf je op een authentieke Western Ranch!