20 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Camperreizen

 • West Amerika vanuit San Francisco

  Camperreis, 20 dagen

  De iconische Golden Gate Bridge verklapt al een beetje wat je te wachten staat tijdens deze camperreis vanuit San Francisco. Deze bruisende stad vormt de toegangspoort tot de meest spectaculaire Amerikaanse hoogtepunten, welke jij per camper zult gaan ontdekken tijdens de reis van je leven! De prachtige California Coast, de watervallen en machtige granieten rotsformaties van Yosemite National Park, de imposante sequoiabomen en de uitgestrekte canyons; reizen naar Amerika is zo verslavend!

 • West Canada vanuit Vancouver

  Camperreis, 22 dagen

  Vanuit Vancouver - een wereldstad met een ongekend mooie ligging - reis je per camper door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West Canada en beleef je de reis van je leven! Ga op een onvergetelijke ontdekkingsreis; van de gletsjers en meren langs de indrukwekkende Icefields Parkway tot de oerbossen op Vancouver Island, en van de watervallen in het verrassende Wells Gray Provincial Park tot de glooiende wijngaarden in de prachtige Okanagan Valley. Met de camper beleef je in alle natuurpracht van West Canada een droomreis die je nooit meer zult vergeten!

 • CampingTrip West Canada Rockies & Badlands

  Camperreis, 18 dagen

  Van de machtige Rockies tot de glooiende prairies, en van de kristalheldere meren langs de Icefields Parkway tot het buitenaards ogende landschap vol rotspilaren en grillige heuvels van de Badlands; je ontdekt de vele gezichten van West Canada tijdens deze roadtrip! Vanuit cowboystad Calgary begin je met de camper aan een onovertroffen reisavontuur, waarbij je versteld zult staan van de uitzichten op de Rockies in Banff en Jasper, voordat je de weg vervolgt naar verborgen schatten als Mount Revelstoke National Park en Waterton Lakes National Park. Het bonte landschap van de Badlands in Alberta vormen het einddoel van deze campervakantie.

 • Oost Canada vanuit Toronto

  Camperreis, 20 dagen

  Duizenden meren, bruisende steden, de schilderachtige Atlantische kust waar pittoreske dorpjes en vuurtorens worden afgewisseld met bizarre rotsformaties en steile fjorden; de oostkust van Canada staat garant voor een onvergetelijke en zinderende campervakantie! Ontdek wat je maar wilt tijdens deze camperreis; peddel over de meren en verken de bosrijke heuvels in het Algonquin Provincial Park, of geniet van de Europese charme in Montreal en Quebec. En wat dacht je van het spectaculaire geraas van de indrukwekkende Niagara Falls om de hoek bij Toronto? Oost Canada biedt alles wat je reislustige hart begeert!

 • CampingTrip West Canada from Rockies to Ocean

  Camperreis, 24 dagen

  Spectaculaire bergpieken, wildlife, watervallen, kraakheldere meren, uitgestrekte prairies en weelderige naaldbossen; dit is slechts een kleine greep uit wat jou te wachten staat in West Canada! Deze onvergetelijke camperreis neemt je vanuit cowboystad Calgary mee op een route door de machtige Canadian Rockies, Banff en Jasper National Park. Vanuit de Rockies reis je verder naar de kust van British Columbia en de oerbossen op Vancouver Island.

 • CampingTrip West Amerika vanuit San Francisco

  Camperreis, 26 dagen

  Hit the scenic highways of America! Je reist per camper door het gevarieerde en adembenemend mooie landschap van West Amerika en beleeft de reis van je leven! Vanuit de sfeervolle straten van San Francisco reis je per camper door één van de meest spectaculaire landschappen ter wereld; langs hoogtepunten als "The Big Sur", de sterren van Hollywood, de duizelingwekkende diepte in Grand Canyon National Park, het avontuurlijke Moab, Las Vegas en de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park! Dit wordt een droomreis die je nooit meer zult vergeten!

 • CampingTrip Gouden Staten vanuit San Francisco

  Camperreis, 22 dagen

  De "Gouden Staten" California, Arizona en Nevada bieden een ongekend scala aan hoogtepunten om te gaan ontdekken en beleven tijdens deze camperreis. Vanuit San Francisco reis je met de camper langs de meest iconische highlights van het Amerikaanse zuidwesten. Tijdens deze onvergetelijke roadtrip geniet je onder andere van de spectaculaire kust bij Big Sur, de glitter en glamour van Los Angeles, de gigantische cactussen van Saguaro National Park, het groen-rode landschap bij het schilderachtige Sedona, maar uiteraard ook van Grand Canyon National Park, de shows van Las Vegas en de duizelingwekkende watervallen van Yosemite National Park!

 • CampingTrip Rockies & Yellowstone vanuit Denver

  Camperreis, 25 dagen

  Reis met de camper in het spoor van de machtige Rocky Mountains, waarbij je het oudste en tevens één van de meest iconische National Parks van Amerika bezoekt: Yellowstone National Park! Vanuit Denver begin je per camper aan een onvergetelijke en afwisselende reis! De vier presidentshoofden van Mount Rushmore National Memorial, de bergpieken van Grand Teton National Park, de uitgestrektheid van Great Salt Lake bij Salt Lake City, de natuurlijke bogen van Arches National Park en de donkere diepte van Black Canyon of the Gunnison National Park zijn slechts enkele van de tussenstops tijdens deze ontdekkingsreis in het spoor van de machtige Rocky Mountains!

 • West Amerika vanuit Las Vegas

  Camperreis, 20 dagen

  Hit the road vanuit Las Vegas tijdens een onvergetelijke campervakantie! Je reist per camper door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West Amerika en bent vrij om te gaan ontdekken wat je maar wilt; van de adembenemende diepte in Grand Canyon National Park, tot de bijzonder gekleurde rotsformaties in Bryce Canyon National Park. Denk ook aan de pittoreske Gold Rush plaatsjes in California of de spectaculaire shows op 'The Strip' in Las Vegas! In de avonduren kun je alle belevenissen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het kampvuur of bij de barbecue op de camping.

 • West Amerika vanuit Los Angeles

  Camperreis, 20 dagen

  Beleef de reis van je leven tijdens deze campervakantie vanuit Los Angeles! Na de glitter en glamour van Hollywood en Beverly Hills reis je vanuit deze wereldstad per camper naar het authentieke 'Wilde Westen' van Amerika! Van de pittoreske plaatsjes aan de California Coast en de betoverende watervallen van Yosemite National Park, tot de canyons in Arizona en Utah; in West Amerika worden alle registers opengetrokken! In de avonduren kun je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Deze ervaring vergeet je nooit meer!