29 reizen gevonden
Gekozen filters
Wis alle filters

Camperreizen

 • Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar San Francisco

  Camperreis, 18 dagen

  Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Haal vanaf €1,- een nieuwe en compleet uitgeruste camper op bij de fabriek en bepaal zelf de reisroute naar San Francisco. De canyons en rotsformaties in Utah en Arizona, de machtige sequoia's, of de besneeuwde pieken van de Rockies; dit is een rit met vele prachtige gezichten!

 • Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar Los Angeles

  Camperreis, 18 dagen

  Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Haal vanaf €1,- een nieuwe en compleet uitgeruste camper op bij de fabriek en bepaal zelf de reisroute naar Los Angeles. Hit the road tijdens een onbeschrijfelijk mooie rit over de iconische Route 66, met onderweg een bezoek aan diverse National Parks! Alles is mogelijk!

 • Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar Seattle

  Camperreis, 18 dagen

  Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Haal vanaf €1,- een nieuwe en compleet uitgeruste camper op bij de fabriek en bepaal zelf de reisroute naar Seattle. Een bezoek aan de geisers van Yellowstone National Park, een rit door de Columbia River Gorge in Oregon, of een bezoek aan het mystieke Olympic National Park; laat je verrassen tijdens deze bijzondere reis!

 • Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar New York City

  Camperreis, 17 dagen

  Road Bear RV heeft nieuwe campers laten bouwen, en die kun jij tegen de allerlaagste huurtarieven naar New York City brengen tijdens een onvergetelijke roadtrip! Al vanaf €1,- haal je bij de fabriek een compleet uitgeruste camper op en bepaal je zelf de route. Een bezoek aan de Niagara Falls en Finger Lakes, de sfeervolle dorpen en kust van New England, of een reis door de glooiende Appalachen; je ontdekt een vrijwel onbeschreven stuk van Amerika!

 • Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar Orlando

  Camperreis, 18 dagen

  Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Haal vanaf €1,- een nieuwe en compleet uitgeruste camper op bij de fabriek en bepaal zelf de reisroute naar Orlando. Of je nu het spoor zuidwaarts volgt langs de Mississippi River, of juist via de oostelijke staten richting het tropische Florida reist; Amerika ligt aan je voeten!

 • Florida vanuit Orlando (Kissimmee)

  Camperreis, 18 dagen

  Orlando is 'The Fun Capital of The World' en de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke campervakantie in Florida en het Amerikaanse zuidoosten! Ontdek het uitgestrekte, moerasachtige landschap in het beroemde Everglades National Park terwijl je op een airboat over het water glijdt. Voel je weer kind bij de vele Disney-figuren in de Walt Disney World parken bij Orlando. Relax op de meest paradijselijke stranden langs de Golf van Mexico, of vergaap jezelf aan de indrukwekkende ruimtevaartgeschiedenis in de NASA Rocket Garden bij het Kennedy Space Center.

 • West-Amerika vanuit San Francisco

  Camperreis, 20 dagen

  De iconische Golden Gate Bridge verklapt al een beetje wat je te wachten staat tijdens deze camperreis vanuit San Francisco. Deze bruisende stad vormt de toegangspoort tot de meest spectaculaire Amerikaanse hoogtepunten, welke jij per camper zult gaan ontdekken tijdens de reis van je leven! De prachtige California Coast, de watervallen en machtige granieten rotsformaties van Yosemite National Park, de imposante sequoiabomen en de uitgestrekte canyons; reizen naar Amerika is zo verslavend!

 • West-Canada vanuit Vancouver

  Camperreis, 22 dagen

  Vanuit Vancouver - een wereldstad met een ongekend mooie ligging - reis je per camper door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West Canada en beleef je de reis van je leven! Ga op een onvergetelijke ontdekkingsreis; van de gletsjers en meren langs de indrukwekkende Icefields Parkway tot de oerbossen op Vancouver Island, en van de watervallen in het verrassende Wells Gray Provincial Park tot de glooiende wijngaarden in de prachtige Okanagan Valley. Met de camper beleef je in alle natuurpracht van West Canada een droomreis die je nooit meer zult vergeten!