Breng een nieuwe Road Bear RV camper van Chicago naar San Francisco

Camperreis | 18 dagen

Dit is het moment om jouw plannen voor de ultieme reis door Amerika per luxe camper waar te maken! Huur vanaf €1,- een nieuwe en compleet uitgeruste camper en vanaf de fabriek bepaal je zelf de reisroute naar San Francisco. De canyons en rotsformaties in Utah en Arizona, de machtige sequoia's, of de besneeuwde pieken van de Rockies; dit is een rit met vele prachtige gezichten!

In het kader van de NEW VEHICLE SPECIAL bieden wij in samenwerking met Road Bear RV deze campervakantie aan, waarbij je alle vrijheid hebt om op eigen tempo te reizen. Hiermee beschik je over de zeer voordelige vliegtickets, de eerste hotelovernachting en een gloednieuwe en compleet uitgeruste camper die zo van de band uit de camperfabriek komt rollen! Kruip achter het stuur en geniet van een heerlijke en onbezorgde campervakantie die je helemaal naar eigen wens kunt indelen. Na het inleveren van de camper heb je nog een hotelovernachting in San Francisco, waar je na een onvergetelijke reis weer heerlijk kunt bijkomen van alle opgedane indrukken onderweg. Wat je ook van plan bent om te gaan ontdekken en beleven, het Amerikaanse continent ligt aan je voeten!

Goed om te weten: de periode van de camperhuur in deze reis is in te korten of uit te breiden. Neem contact op via 072-575-3333 voor alle mogelijkheden.

Details

Bestemming Oost Amerika, West Amerika, Zuidwest Amerika
Reisduur 18 dagen

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij.
 • Luchthavenbelasting.
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’.
 • 1 Hotelovernachting in het Edward Hotel Chicago bij aankomst in Chicago. 
 • 1 Hotelovernachting in het Best Western Plus El Rancho Inn in San Francisco na het inleveren van de camper.
 • 14 huurdagen camper van Road Bear RV volgens het "run of fleet" principe; ontvang ter plaatse een C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out , een CS28-30 camper met slide-out of een A Class 30-32 ft camper.
 • Mijlenpakket Road Bear RV: 2500 mijlen om te rijden met de camper.
 • Convenience kits Road Bear RV (uitrustingen voor persoonlijk en algemeen gebruik). 
 • Preparation fee Road Bear RV.
 • GPS voor gebruik tijdens de camperhuur.
 • Drop off kosten camperhuur.
 • Transferservice Road Bear RV van het Edward Hotel Chicago naar de Coachmen RV fabriek in Middlebury.
 • Transferservice Road Bear RV van het inleveradres naar het Best Western Plus El Rancho Inn na het inleveren van de camper.
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en de bovengenoemde diensten van camperverhuurder Road Bear RV.
 • Toeristisch informatiepakket.

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven).
 • Extra mijlen bovenop reeds inbegrepen mijlen à US$ 0,45 plus tax per extra mijl.
 • Overnachtingen op campings onderweg tijdens je reis met de camper.
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden.
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten.
 • Pas voor toegang tot de National Parks. Een jaarpas kost US$ 80,- per voertuig. Je kunt deze pas kopen bij het eerste National Park dat je bezoekt.
 • De entrees van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven).
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: € 25,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking.
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon.
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Belangrijke informatie over deze aanbiedingsreis

 • Boekingsperiode: Deze aanbiedingsreis kan geboekt worden zolang de voorraad strekt. Wacht niet te lang, want er is slechts een beperkt aantal campers beschikbaar voor een wereldwijd publiek! Boek online of neem direct contact met ons op via 072-575-3333.
 • Vertrekperiode: het vertrek dient plaats te vinden op de volgende dagen:
  • 11 maart 2020 en 12 maart 2020. 
 • Welke campertypes kan ik huren binnen deze aanbiedingsreis?
  De campertypes die je binnen deze aanbiedingsreis kunt huren zijn de C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out, een CS28-30 camper met slide-out of een A Class 30-32 ft camper van Road Bear RV. Let op: deze aanbieding werkt volgens het "run of fleet" principe. Dit houdt in dat tijdens het boeken van de reis nog niet bekend is welk campertype je ter plaatse krijgt. Zodra je bent gearriveerd bij de fabriek in Middlebury krijg je van Road Bear RV een definitief uitsluitsel over welke campertype je in ontvangst neemt. Doets Reizen wil graag jouw voorkeur voor een campertype doorgeven, maar afhankelijk van beschikbaarheid bepaalt Road Bear RV of je een C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out, een CS28-30 camper met slide-out of een A Class 30-32 ft camper krijgt. Deze campertypes zijn allemaal zeer comfortabel en uitgerust met alle faciliteiten die het kamperen zo aantrekkelijk maken. Sowieso zijn de campers allemaal geschikt voor een reisgezelschap bestaande uit 4 personen.
 • Zijn de campings open in de maanden maart en april?
  In verband met het reizen in de wintermaanden kan het voor komen dat sommige campings nog gesloten zijn. Van te voren is het handig om op de volgende websites de juiste informatie over de campings te vinden: https://koa.com/ en https://www.goodsam.com/campgr... . Wanneer de campings vol zitten of er is geen camping open in de buurt, dien je dus als alternatief in hotels of motels te overnachten. Zowel de campings als de hotels dien je op eigen kosten te betalen. 


 • Mag ik de camper langer of korter huren?
  Ja, dat mag zeker. De genoemde reisduur van deze aanbiedingsreis is slechts een suggestie waarbij een aantal huurdagen zijn inbegrepen (zie hierboven onder het kopje "Inbegrepen bij de reissom"). Je mag de camper huren voor een huurperiode van minimaal 1 huurdag tot maximaal 42 huurdagen. Extra mijlen dienen ter plaatse bij het inleveren van de camper te worden voldaan tegen US$ 0,45 per mijl + tax. Huren binnen de Road Bear RV New Vehicle Special is al mogelijk vanaf € 1,-! De meer- of minderprijs is afhankelijk van de vertrekperiode en de totale huurlengte en kun je hier vinden. Alle mogelijkheden en huurprijzen met betrekking tot de New Vehicle Special vind je hier.
 • Wat als het vriest tijdens mijn camperreis?
  De camper die je bij de fabriek ontvangt is door de fabrikant winterklaar gemaakt (winterized). Dit houdt in dat het watersysteem van de camper volledig is ontwaterd en niet mag worden bijgevuld met water zolang je jezelf met de camper bevindt in een gebied met temperaturen die onder het vriespunt liggen. Ook mag het drinkwater- en afvalwatersysteem in de camper niet gebruikt worden indien je jezelf bevindt in een gebied waar de temperaturen op dat moment onder het vriespunt liggen. Het winterizen van de camper wordt gedaan om vorstschade aan het watersysteem te vorstschade. Uiteraard kun je op campings onderweg wel gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Zodra je met de camper een bestemming bereikt waar de temperaturen boven het vriespunt liggen mag je de (afval)watertanks van de camper weer vullen met water (de-winterizen). Het de-winterizen moet je op eigen gelegenheid en op eigen kosten doen. Zodra je je weer bevindt in een gebied met temperaturen beneden het vriespunt, dien je de camper weer op eigen gelegenheid en kosten te winterizen. 
 • Moet ik voorafgaand aan mijn reis online inchecken bij Road Bear RV?
  Ja, om ervoor te kunnen zorgen dat de transferservice naar de fabriek in Middlebury en de ophaalprocedure bij de Coachmen RV fabriek soepel en vlekkeloos kunnen verlopen is het verplicht om op uiterlijk 5 februari 2020 online in te checken bij Road Bear RV via www.roadbearrv.com/check-in. Door alvast online in te checken wordt Road Bear RV in staat gesteld om alle reizigers meteen goed op weg te helpen, zodat jouw campervakantie in Amerika al vanaf het eerste moment uitstekend zal zijn.

Luchtvaartmaatschappij 

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verrassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Jan Doets afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Zero Risk voertuigverzekeringen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid 

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, de camping/camperplaats, de vlucht(en) of het voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door een van onze reisspecialisten.

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips.

Dag-tot-dagprogramma

 • Chicago, Illinois

  Dag 1: Heenreis naar Chicago

  Chicago

  Je reisavontuur gaat beginnen! Vandaag vertrek je namelijk naar Chicago. Nadat je bent geland in Chicago, reis je op eigen gelegenheid naar het hotel in de buurt van Chicago O'Hare International Airport. Voordat je de hagelnieuwe camper ophaalt bij de fabriek in Middlebury (Indiana), verblijf je nog 1 nacht in het hotel. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je wellicht nog op eigen gelegenheid van het hotel naar downtown Chicago gaan, om kennis te maken met de bezienswaardigheden van deze ongekend veelzijdige metropool. Het sfeervolle Millennium Park, Michigan Avenue en de Magnificent Mile, het SkyDeck van de Willis Tower, of een bezoekje aan het Field Museum of Natural History; stuk voor stuk niet te missen highlights van 'The Windy City'!

 • Met de camper toeren door Utah

  Dag 2 t/m 15: Eigen gelegenheid met de camper

  Vandaag begin je aan jouw ultieme roadtrip door Amerika. Het voertuig en tevens jouw 'huisje' waarmee je over de scenic highways van Amerika gaat toeren haal je op bij de fabriek van Coachmen RV in Middlebury (Indiana). Zorg dat je vroeg uit de veren bent tijdens de ophaaldag, want de shuttlebus naar de fabriek in Middlebury vertrekt al om 07:30 uur vanaf het Best Western at O'Hare. Met de camper ben je helemaal vrij om zelf de reisroute in te vullen en te genieten van alle vrijheid. Je eindbestemming is San Francisco, de iconische 'City by the Bay'! Een rit langs de zuidelijke flanken van de machtige Rocky Mountains, een stukje toeren over de Route 66, of uitwijken naar de Grand Canyon in Arizona en de sequoia's in California; alles is mogelijk tijdens de roadtrip van je leven!

 • San Francisco in California

  Dag 16: San Francisco

  San Francisco

  Na een geweldige rit per camper zul je vandaag de camper inleveren bij het verhuurstation van Road Bear RV in San Francisco. De reis zit er (helaas) bijna op, maar voordat je weer in het vliegtuig stapt verblijf je nog 1 laatste nacht in een hotel in San Francisco. Eerst dien je op deze dag tussen 08:00 uur en uiterlijk 12:00 uur de camper weer in te leveren bij het verhuurstation. Goed om te weten: Road Bear RV verzorgt een gratis transfer naar het Best Western Plus El Rancho Inn met een vertrek om 11:00 uur. Als je de camper ruim voor die tijd inlevert, dan kun je uiteraard gebruik maken van deze dienst en comfortabel naar je hotel reizen. Eventueel kun je vanuit dit hotel nog de stad in gaan en nog even genieten van de highlights van San Francisco. Een fiets- of wandeltocht over de iconische Golden Gate Bridge, genieten van het vertier bij Fisherman's Wharf, of boottocht langs Alcatraz Island, of een ritje met de Cable Car door de steile straten; San Francisco betovert je ieder moment!

 • Dag 17: Terugreis vanuit San Francisco

  San Francisco

  Vandaag zul je Amerika gaan verlaten. Na het uitchecken bij je hotel ga je op weg richting San Francisco International Airport. Hier zul je inchecken voor de terugvlucht. Als je eenmaal bent ingecheckt zullen alle mooie plaatjes die je tijdens de camperreis hebt gezien ongetwijfeld nog eens besproken worden en ook afgespeeld worden in gedachten. Het heerlijke nagenieten van de afgelopen reis per camper door Amerika is vanaf nu begonnen!

 • United Airlines op Schiphol

  Dag 18: Thuiskomst

  Vandaag land je weer op eigen bodem. De reis zit er nu echt helemaal op, maar ongetwijfeld zul je nog heel lang nagenieten van een prachtige en onvergetelijke camperreis die je hebt gemaakt in Amerika.


Run Of Fleet voor 4 personen (C21-23, C22-24, CS25-27 of CS28-30 camper)

De campertypes die je binnen de New Vehicle Special van Road Bear RV kunt huren zijn de C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out of een CS28-30 camper met slide-out. De New Vehicle Special van Road Bear werkt volgens het "run of fleet" principe. Dit principe houdt in dat tijdens het boeken van de reis nog niet bekend is welk campertype je ter plaatse krijgt. Zodra je bent gearriveerd bij de Coachmen RV fabriek in Middlebury krijg je van Road Bear RV een definitief uitsluitsel over welke campertype je in ontvangst neemt. Jan Doets America Tours wil graag jouw voorkeur voor een campertype doorgeven, maar afhankelijk van beschikbaarheid bepaalt Road Bear RV of je een C21-23 camper, C22-24 camper, CS25-27 camper met slide-out of een CS28-30 camper met slide-out krijgt. Deze campertypes zijn allemaal zeer comfortabel en uitgerust met alle faciliteiten die het kamperen zo aantrekkelijk maken. Sowieso zijn de campers allemaal geschikt voor een reisgezelschap bestaande uit 4 personen. Zo beschikt de camper die je ter plaatse ontvangt gegarandeerd over een ruim tweepersoonsbed achterin het voertuig, en ook over een bed in het cabover-gedeelte bovenop de bestuurderscabine. Daarnaast beschik je in de camper over een comfortabel ingericht keukenblok, veel zitruimte, en ook over een doucheruimte met een spoeltoilet.

De foto's van kamerinterieur en -faciliteiten zijn bedoeld om je een indruk te geven. In sommige accommodaties hebben de kamers afwijkende bedindelingen, faciliteiten, kleurstellingen of inrichtingen.


 • Edward Hotel Chicago, buitenaanzicht

  Edward Hotel Chicago

  Het Edward Hotel Chicago is gelegen in de directe omgeving van Chicago O'Hare International Airport en daarmee de ideale optie voor mensen die na aankomst in Chicago, of juist voor vertrek vanuit Chicago, nog heerlijk tot rust willen komen. Comfort en gemak staan hoog in het vaandel bij het Edward Hotel Chicago. Zo kunnen gasten van dit hotel gebruikmaken van een comfortabele en gratis shuttleservice tussen Chicago O'Hare International Airport en het hotel. Deze gratis shuttleservice wordt dagelijks uitgevoerd tussen 04:00 uur en 00:30 uur. Daarnaast zijn er nog een aantal andere gemakken waarvan gasten in het Edward Hotel Chicago kunnen profiteren. Zo serveert dit hotel haar gasten dagelijks een heerlijk Hot Breakfast Buffet tussen 06:00 uur en 09:30 uur, zodat men de dag goed kan beginnen! Ook biedt het hotel een gratis WiFi internetverbinding in het gehele gebouw, een laundry valet service en een wasruimte voor het wassen van wasgoed, maar ook een ruim binnenzwembad en een kinderbad waar gasten tussen 06:00 uur en 23:00 uur een heerlijke frisse duik kunnen nemen.

  De kamers van het Edward Hotel Chicago beschikken onder andere over ruime bedden, een badkamer met schoon sanitair, een grote flatscreen televisie en een koffiezetapparaat. Kortom: het Edward Hotel Chicago vormt een perfecte overnachtingslocatie waar gemak en comfort niet zullen ontbreken tijdens een verblijf.

  Meer informatie
 • Best Western El Rancho - kamer

  BestWestern Plus El Rancho Inn

  Dit hotel is onderdeel van Best Western en ligt op circa 15 minuten rijden van de luchthaven San Francisco International Airport. De accommodatie ademt een toscaanse sfeer uit, met witte stenen en rode daken. Op het midden van het terrein treft u een fontein. Het hotel is voorzien van een gratis shuttle service van en naar de luchthaven, een buitenzwembad en een restaurant. 

  Alle hotelkamers beschikken over de volgende standaard faciliteiten: 1 of 2 tweepersoonsbedden, telefoon, kleuren TV, koffiezetapparaat en een badkamer met bad/douche en toilet. 

   

  Meer informatie

Er zijn geen excursies mogelijk bij deze reis.

 • Echt een land van onbegrensde mogelijkheden.

  Voor de 3e keer een fantastische campervakantie gehad. Van Chicago naar San Francisco. Prachtige natuurparken bezocht en langs de kust gekampeerd. Elke dag was anders. Van -10 graden en sneeuwstorm, tot 35 graden in Las Vegas. Echt een land van onbegrensde mogelijkheden.

  C. Bleijenberg
 • Heerlijk onbezorgd genieten van natuur en vergezichten. Comfortabel en zorgeloos Amerika doorkruisen daarom boeken wij bij Jan Doets.

     

  P. de Vries
 • zoveel moois gezien.

  Helikoptervlucht  en antilope canyon en bryce canyon. De reis was geweldig om nooit te vergeten zoveel moois gezien.

  E. Mosch

Doets Reizen suggesties