40 reizen gevonden

Stedentrips

 • StedenTrip New York City 5D

  Stedentrip, 5 dagen

  Stel je eigen en voordelige 5-daagse StedenTrip New York samen en kies uit sfeervolle hotels in de leukste buurten van Manhattan. Of je nu op zoek bent naar een budget, trendy of elegant hotel. Bij Jan Doets America Tours betaal je nooit teveel. Je kunt de reis verder compleet maken met leuke must-do excursies! Inclusief vliegreis, hotel en entree Top of the Rock.

 • StedenTrip New York City 6D

  Stedentrip, 6 dagen

  Stel je eigen voordelige 6 daagse StedenTrip New York samen en kies uit sfeervolle hotels in de leukste buurten van Manhattan. Of je nu op zoek bent naar een budget, trendy of elegant hotel. Bij Jan Doets America Tours betaal je nooit te veel. Je kunt de reis verder compleet maken met leuke must-do excursies! Deze stedentrip is inclusief retourvlucht, hotel en entree Top of the Rock.

 • StedenTrip New York City 7D

  Stedentrip, 7 dagen

  Stel je eigen 7 daagse StedenTrip New York samen en kies uit sfeervolle hotels in de leukste buurten van Manhattan. Of je nu op zoek bent naar een budget, trendy of elegant hotel. Bij Jan Doets America Tours betaal je nooit te veel. Je kunt de reis verder compleet maken met leuke must-do excursies! Je verblijft maar liefst 5 nachten in New York en hebt dus tijd genoeg voor alle highlights in deze stad. Inclusief retourvlucht, hotel en entree Top of the Rock.

 • Stedentrip Las Vegas

  Stedentrip, 5 dagen

  Las Vegas, de City of Entertainment! Boek een stedentrip en ontdek zelf hoeveel er te doen is in deze bruisende stad. Als je van shoppen, stappen, casino's en entertainment houdt, dan vind je Las Vegas zeker weten te gek. Buiten dat is Las Vegas ook super stijlvol en kunstzinnig. Er is dus echt voor ieder wat wils. Je stedentrip maak je natuurlijk helemaal af door een fantastische show te bezoeken of spontaan te trouwen.

 • Stedentrip IJsland & New York Connection

  Stedentrip, 10 dagen

  Dit is de meest complete stedentrip naar Reykjavik en New York! Maak écht kennis met beide bestemmingen. Tijdens je verblijf in IJsland onderneem je maar liefst drie tours, die geheel in het teken staan van watervallen, gletsjers, walvissen en kustlijnen. Vervolgens vlieg je door naar New York, The Big Apple! Hier stap je in de wereld van wolkenkrabbers, gele taxi's, Broadway shows en talloze bezienswaardigheden.

 • San Francisco Stedentrip

  Stedentrip, 8 dagen

  Een stedentrip naar de vaak bezongen City by the Bay - San Francisco! Wat ons betreft, hoort San Francisco in de top drie van meest Europese steden in Amerika. En een mooie stad is het zeker! Dat komt door de ligging op de welbekende heuvels, omringd door water. Het is een trendy stad met veel sfeer, gezellige restaurants, bars en bezienswaardigheden.

 • Stedentrip Chicago

  Stedentrip, 6 dagen

  Chicago is een unieke stedentripbestemming en kan met gemak tippen aan New York City. Geen enkele stad heeft zoveel architectonische hoogstandjes, klasse en historie. Het is de stad van blues, jazz en Al Capone. En is schitterend gelegen aan Lake Michigan. Het is een levensgroot openluchtmuseum, met een geheel eigen karakter.

 • Stedentrip Washington DC

  Stedentrip, 6 dagen

  De hoofdstad van Amerika is een bezoek meer dan waard. De vele musea, beroemde monumenten en gebouwen zorgen voor een onvergetelijke stedentrip die je volop doet genieten. Zie jij jezelf al lopen in het levensechte decor van de hitserie House of Cards? De reis aanpassen naar eigen wens is natuurlijk geen probleem bij Jan Doets.

 • Stedentrip New York & IJsland Freetime

  Stedentrip, 9 dagen

  In 9 dagen zowel IJsland als New York bezoeken? Dit is natuurlijk gewoon mogelijk bij Jan Doets! Tijdens deze combinatiereis heb je de vrijheid om New York en IJsland te ontdekken! Je kunt deze reis compleet maken door direct fantastische exucrsies te reserveren. Op deze manier kun jij New York combineren met gletsjers, ruige kust, vulkanen en het hippe Reykjavik. De spectaculaire natuur rondom Reykjavik ligt aan je voeten en is klaar om door jou ontdekt te worden.

 • StedenTrip Montreal

  Stedentrip, 6 dagen

  Savoir Vivre is het juiste motto dat bij deze stad past. De mix van de Franse invloeden, de sfeer, de cultuur, de geschiedenis en de fijne dingen van het leven maken Montreal heel verrassend. Het is een moderne stad met veel belangrijke hoogtepunten. Een StedenTrip Montreal zal je verrassen!