Wie in Florida naar Orlando en de Golf van Mexico gaat, mag de attractieparken van SeaWorld Orlando en Busch Gardens Tampa niet overslaan. Jong en oud kunnen hier genieten van de veelzijdigheid die de parken bieden, op gebied van fun, vertier, eten & drinken.SeaWorld

Wellicht wel het bekendste park van Orlando: SeaWorld Adventure Park. Dit park heeft als hoofdthema vissen en zeedieren. Zoals: dolfijnen, roggen, haaien en pinguïns. Het is één van de absolute hoogtepunten die je als bezoeker van Orlando zeker niet mag missen. Naast de diverse shows zijn er nog vele attracties en achtbanen te vinden.

SeaWorld Orlando

Busch Gardens

De meest spectaculaire achtbanen van Florida, of misschien wel van heel de USA zijn gevestigd in Busch Gardens Tampa. Niet alleen de achtbanen als de Cheetah Hunt, Falcon’s Fury en Cobra’s Curse zijn een reden om dit attractiepark te bezoeken, ook zijn er diverse shows, attracties voor kleine kinderen en zijn er geweldige tours mogelijk. 

Orlando

In Orlando is vervelen geen optie. Hier zorgen de vele attractieparken zoals Seaworld of Busch Gardens wel voor. Maar Orlando biedt meer. Zo zijn er prachtige natuurgebieden, kun je er goed winkelen en zijn er talloze bars, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Orlando is een bestemming voor de hele familie.

Celebration Florida USA

Tweede kaartje gratis

Voor iedereen* die in januari bij ons een reis boekt naar Florida en graag een bezoek wil brengen aan de parken SeaWorld en Busch Gardens, profiteert van een aantrekkelijke aanbieding. In samenwerking met deze twee attractieparken mogen wij bij elk gekocht entreeticket een gratis tweede kaartje aanbieden.

*Let op: OP = OP

SeaWorld Orlando Florida


Meer informatie of maatwerk offerte ontvangen?

Op zoek naar aanvullende informatie, tips of reis? Neem vrijblijvend contact met ons op en onze reisspecialisten helpen je graag.