Wie in Florida naar Orlando en de Golf van Mexico gaat, mag de attractieparken van SeaWorld Orlando en Busch Gardens Tampa niet overslaan. Jong en oud kunnen hier genieten van de veelzijdigheid die de parken bieden, op gebied van fun, vertier, eten & drinken.SeaWorld Orlando

Wellicht wel het bekendste park van Orlando: SeaWorld Adventure Park. Dit park heeft als hoofdthema vissen en zeedieren. Zoals: dolfijnen, roggen, haaien en pinguïns. Het is één van de absolute hoogtepunten die je als bezoeker van Orlando zeker niet mag missen. Naast de diverse shows zijn er nog vele attracties en achtbanen te vinden.

Tip: Reserveer vooraf voordelig je attractiepass Meer info

SeaWorld Orlando

Busch Gardens Tampa

Op minder dan 1,5uur rijden vanaf Orlando ligt Tampa. Een absolute must-do is het bezoeken van Busch Gardens. Een attractiepark vol met spannende achtbanen in Afrikaanse thema en wilde dieren.

TIP: reserveer voordelig de attractiepas bij je vakantie. Meer info

Busch Gardens Tampa Florida

Aquatica Orlando

Wie op zoek is naar verkoeling moet naar het park van Seaworld gaan; Aquatica. Dit waterpretpark combineert spectaculaire glijbanen met ontmoetingen met dieren.

De Dolpin Plunge is de populairste glijbaan, waarbij je dwars door een dolfijnenbassin glijdt. De Loggerhead Lane is een lazyriver, waarbij boven je de mooiste tropische vissen zwemmen. Voor de kleinsten is er een apart gedeelte waar alle glijbanen van het park in miniatuurformaat zijn nagemaakt. Zo heeft iedereen hier de dag van zijn leven.

TIP: Boek een SeaWorld combinatie ticket voor 2 parken: Meer info

Aquatica Orlando Florida

Discovery Cove

Tropische sferen in de Discovery Cove. Zwem met de dolfijnen, voed de tropische vogels, snorkel door het zoute water of speel op steenworp afstand van de otter familie. Dit is allemaal mogelijk in 1 dag! 

Discovery Cove Orlando Florida

Orlando

In Orlando is vervelen geen optie. Hier zorgen de vele attractieparken wel voor. Maar Orlando biedt meer. Zo zijn er bijvoorbeeld ook prachtige natuurgebieden, kun je er goed winkelen en zijn er talloze bars, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Orlando is een bestemming voor de hele familie.

Aquatica Orlando Florida

St. Pete Beach & Clearwater Beach

Op slechts 2 uur rijden van Orlando en een ruim halfuur van Tampa vandaan, liggen St. Pete Beach en Clearwater Beach. Paradijselijk witte brede zandstranden, fascinerende musea, culturele hoogtepunten en voortreffelijk eten en drinken. De perfecte bestemming om te combineren met een bezoek aan een attractieparken van SeaWorld Orlando en Busch Gardens Tampa.

Palmbomen op Clearwater Beach

Meer informatie of maatwerk offerte ontvangen?

Op zoek naar aanvullende informatie, tips of reis? Neem vrijblijvend contact met ons op en onze reisspecialisten helpen je graag.