Sjanneke Geertsma

Product Manager

Sjanneke Geertsma

Elske Doets over a.k.a. Manatee:

"Sjanneke is als product manager verantwoordelijk voor de reizen naar Florida en Hawaii en is net als de in Florida zo bekende zeekoe een echte goedzak. Ze is lief en zorgzaam en ‘moedert’ over haar zonnige product".

"As a product manager, Sjanneke is responsible for our trips to Florida and Hawaii. She is a very good-hearted person, just like the famous Floridian manatee. She is sweet and caring and a committed ‘mother’ to her product".

Bekijk mijn ervaringen op de Doets Experience Map

Mijn ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1984

Functie
Product Manager

Sinds
2007

Reisde door Canada en/of de VS
Zo’n twee keer per jaar ben ik in Canada of de VS. Ik reisde onder meer naar Florida, New York, Kentucky en op wintersport in West-Canada en de USA Rockies.
Check www.doetscommunity.nl voor bestemmingsinformatie en blogs.

Favoriete hotel
Als je mij vraagt naar mijn favoriete accommodatie, dan kies ik toch voor een cruiseschip. Dat is echt een heerlijke manier van reizen. ’s Nachts reis je naar de volgende bestemming en de volgende dag hoef je alleen nog maar van boord te gaan. Je koffer kun je uitgepakt houden, het gaat allemaal vanzelf. We kunnen zoveel verschillende cruises voor je regelen, dat er voor iedereen een perfect schip is. Mijn persoonlijke favoriet is de ms Koningsdam van de Holland America Line. Een stijlvol schip met leuke bars en een muziek thema. Ik raad je wel aan om een buiten hut met balkon te kiezen. Dan kun je ’s morgens een ontbijtje bestellen en dat op je balkonnetje met uitzicht op zee opeten. Heel fijn!

Favoriete US/Canadian food
Ik ben dol op de Mahi-Mahi vis. Een tropische vis die je veel tegenkomt in de horeca van Florida. Gebakken tussen een sandwich, of puur; het maakt mijn niet uit. Ik vind het allemaal even heerlijk. Hier heet deze vis goudmakreel of dorado.

Favoriete uitzicht
Als je in jouw hotelkamer in South Seas Island Resort op Captiva Island wakker wordt, heb je het uitzicht van je leven. We zijn dan op een schiereiland in Florida. Als je geluk hebt, zie je de dolfijnen en zeekoeien zo in de haven zwemmen. Voor Doets-klanten reserveren we deze perfect gelegen kamers. De zonsopgang zo vanuit je bed bekijken is echt geweldig. Je zou er haast je wekker voor zetten.

Favoriete stad
New York City is mijn favoriet. Mijn eerste zakenreis was als 22-jarige naar deze bruisende stad die nooit slaapt. Ik was compleet overweldigd en voelde me echt wel even verloren. Maar dan ontdek je al snel dat je er eigenlijk heel makkelijk je weg vindt en genoot ik volop van die bijzondere afwisseling tussen dat grote Central Park en de wolkenkrabbers. De bezienswaardigheden zijn zo talrijk: Times Square, Vrijheidsbeeld, Broadway, Empire State Building, Chinatown, Brooklyn Bridge, Fifth Avenue en nog véél meer.

Favoriete staat/provincie
Florida is ‘mijn kindje’, maar als je me diep in mijn hart kijkt, kies ik toch voor Alberta in Canada. Ik ben dol op skiën en Alberta is  een winterwonderland van sneeuw, bergen en wit besneeuwde bomen. Je vindt er niet de Oostenrijkse hoempapa, dus je bent gewaarschuwd.  Je vindt wel vriendelijke mensen, rust, ruimte en door de droge lucht sneeuw van topkwaliteit. Bovendien heb je veel zonuren, want sneeuwen doet het doorgaans ’s nachts.

Favoriete activiteit
Zwemmen met de zeekoeien. Ook onze klanten komen altijd dolenthousiast terug en geven het vaak aan als het hoogtepunt van hun reis. Bij Doets proberen we altijd al onze excursies zelf uit en checken geregeld of ze nog de gewenste kwaliteit hebben. Wij kunnen deze bijzondere ervaring voor je regelen in Crystal River, Florida. Met een snorkel, flippers en een gids ga je het water in en kom je echt dicht bij deze bijzondere dieren. De manatee zijn prehistorische dieren en zo ontzettend goedmoedig.

Favoriete National Park
Jasper National Park in Alberta, Canada in de winter. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er in de zomer nog niet geweest ben, maar de Maligne Canyon tour in de winter is betoverend. Je loopt door een canyon met bevroren watervallen. Mensen gaan er ook wel op ijsklimmen,
maar er alleen wandelen is al ontzettend fijn.

Favoriete strand

Ik droom van een tweede huis op Sanibel Island in Florida. Het strand is er zo prachtig. Vooral rond de vuurtoren. Je ziet er zoveel soorten vogels en dolfijnen zwemmen langs. Je vindt er de mooiste schelpen en dan die rust! Echt genieten…

Persoonlijke aanraders

Ik kan je over bovenstaande reizen uit eigen ervaring genoeg vertellen. Heb je vragen?

Maak een afspraak

Mijn collega's