Een wintersportvakantie in Amerika of Canada is in één woord fenomenaal. De sneeuw is perfect en de gebieden zijn zeer sneeuwzeker. Geniet van rustige pistes, vriendelijke mensen, geweldige uitzichten, ga off-piste of zoef tussen de besneeuwde bomen door; het maakt een wintersport in Canada of Amerika tot een echte bucketlist-bestemming. Ook excursies als heli-skiën, dogsledding of ijsklimmen zijn een echte aanvulling tijdens jouw droomvakantie in de sneeuw.

Bekijk onze wintersportreizen

Reiseigenschappen van wintersportreizen

Compleet verzorgde reizen

De wintersportvakanties van Jan Doets zijn zeer compleet. Zo boeken wij altijd vluchten, transfers of huurauto, accommodatie en skipassen voor je. Ook kunnen wij leuke en bijzondere excursies aan deze pakketten toevoegen om jouw wintersport vakantie extra compleet te maken. Denk hierbij aan een tocht per hondenslede, heli-skiën of ijsklimmen. Ook eventuele skihuur en lessen kunnen wij voor jou regelen.

Heliskiën Tyax Wilderness Resort

Accommodaties aan de piste

Wanneer je op wintersport gaat wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het reizen van en naar de pistes. Dit snappen wij heel goed. Daarom hebben wij, waar mogelijk, gekozen voor accommodaties direct aan de pistes of in ieder geval op loopafstand hiervan. Mocht het nu zo zijn dat een accommodatie toch iets verder weg ligt, dan vind je altijd een halte van de skibus in de buurt van jouw accommodatie.

Wintersport Mont Tremblant Canada

Advies vanuit eigen ervaring

Het enthousiaste team van reisspecialisten staat geheel voor je klaar. Door de vele jaren ervaring die zij met zijn allen hebben opgebouwd, kunnen zijn je uit eigen ervaring adviseren welke bestemming het beste bij jou en je reisgezelschap past. Ook leuke restaurants tips of een te gekke afdaling zullen zij niet geheim houden. Deze tips kan je ook terug lezen in ons uitgebreide pakket met reisbescheiden, wat u voor vertrek van ons ontvangt.

Wintersport Canyons Ski Resort Utah USA

Ook genieten geblazen op de reisdagen

Een wintersportvakantie in Amerika of Canada is niet alleen genieten op de pistes. Ook de reis tussen de verschillende bestemmingen is een belevenis op zich. Per comfortabele huurauto of shuttle reis je van punt a naar punt b. Onderweg geniet je van prachtige uitzichten en een fantastisch winter wonderland. Onze reizen zijn zo samengesteld dat u tijdens deze reis dagen ook de tijd heeft om te genieten en zeker niet hoeft te haasten om snel op de volgende bestemming te komen.

Wintersport Jasper Canada